Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara dragi membrii ai gangului Red Dragon Triad, din câte am văzut trecem printr-o perioadă mai grea cu turfurile, dar nu vă gândiţi că dacă avem turfuri suntem mai şmecheri, turfurile sunt doar nişte pixeli coloraţi la fel şi ca jocul pe care îl jucăm, consider că ar trebui să ne gândim mai bine şi să ne facă plăcerea când ne jucăm, nu să ne enervăm la war-uri, credeţi-mă şi eu eram ca voi acum ceva timp la war-uri mă enervam, dar nu îmi dadeam demisia, azi am intrat în facţiune, nu acum un deceniu, eu am stat ascuns în spatele unui ban timp de 7 luni, dar acuma am decis să revin în fortă, fără coduri, fără limbaj indecent, fără prostii, deci măi băieţi, nu vă enervaţi la waruri, doar fiţi atenţi pe adversar and shoot him, chiar dacă pot fii codaţi, originalu bate imitaţia!

xsyzR

Mr. BZ :)) Ce fa' ba? :D:*

Nick: Turbo.

Nick reclamat: gl93mrn

Descriere: A venit cu Heli si a facut Kamikaze ! Ti se pare normal? Sau doar asa puteti sa ne bateti? Prin explozie?

Dovezi (ScreenShot / Video):

Martori: Fraps , she is the best friend!

Asa putem sa va rupem? Scoateti codurile si dupa avem tot LV ;) Apropo: Nici dupa elicopter nu poti sa tragi . Sa nu uitam cand a venit LuNg si a explodat 8 oameni,dar nu-mi mergea fraps.Ce pacat.

Asa putem sa va rupem? Scoateti codurile si dupa avem tot LV ;) Apropo: Nici dupa elicopter nu poti sa tragi . Sa nu uitam cand a venit LuNg si a explodat 8 oameni,dar nu-mi mergea fraps.Ce pacat.

Gabi, de cate ori sa iti mai spun sa nu mai cauti cearta? Este chiar asa de greu? N-o lua in nume de rau, dar dupa cadem de prosti aiurea...

Edited by SQ AlcoluS

• Nick: YoMarian20
  • Rank: Vanguard
  • Membru sancţionat: N.gabi
  • Sancţiune: Un Fw pentru asta
  • Motiv: Mistouri fata de rank superio
  • Dovezi:http://imgur.com/usEPrHx,E7yq5x8
  • Alte precizări: Ti-ai batut joc de sansa acordata cand ai aplicat. Si nu e prima oara cand faci asta. Succes

• Nick:Yomarian20
  • Rank: Vanguard
  • Membru sancţionat: N.Gabi
  • Sancţiune: FW
  • Motiv: Jignire rank superior
  • Dovezi: http://imgur.com/HsHC8WA
  • Alte precizări: Tu ai cautat-o

Am bagat demisia inainte. Salut,rank 0 ! Si ca sa se stie, ca demisia e pus ainainte de sanctiunile lui marian demne de ADV.

Edited by N Gabi

@, sanctiunile or fi dupa dar faptele sunt facute inainte (Iar despre scorurile mele ca tot ai pomenit credema ca nu am performanta sa detin cel mai slab scor :( ) asta asa ca o paranteza oricum nu are importanta. Daca continui asa nu vei obtine nici o functie importanta. Comportamentul tau lasa de dorit.Daca erai baiat destept vedeai ce patesc membri cu un comportament asemanator.Bafta mai departe . Si scoate harta aia de pe perete ca rade tot serveru de tine .

Edited by yomarian20

De ce vă certaţi mă, ce am spus eu la pagian 3518? Băgaţi bine la cap

Bună seara dragi membrii ai gangului Red Dragon Triad, din câte am văzut trecem printr-o perioadă mai grea cu turfurile, dar nu vă gândiţi că dacă avem turfuri suntem mai şmecheri, turfurile sunt doar nişte pixeli coloraţi la fel şi ca jocul pe care îl jucăm, consider că ar trebui să ne gândim mai bine şi să ne facă plăcerea când ne jucăm, nu să ne enervăm la war-uri, credeţi-mă şi eu eram ca voi acum ceva timp la war-uri mă enervam, dar nu îmi dadeam demisia, azi am intrat în facţiune, nu acum un deceniu, eu am stat ascuns în spatele unui ban timp de 7 luni, dar acuma am decis să revin în fortă, fără coduri, fără limbaj indecent, fără prostii, deci măi băieţi, nu vă enervaţi la waruri, doar fiţi atenţi pe adversar and shoot him, chiar dacă pot fii codaţi, originalu bate imitaţia!

A fost frumos la event,marea majoritate am lucrat ca un grup unit și s-a văzut asta prin victorie.Felicitări.

Dacă nu era AlcoluS să ne cheme la HQ noi căutam adversari mult și bine =))

Noapte bună!

Neata

@, A castigat RDT ,nu tu :D

@, +1, mai ales pentru penultima fraza. Sa fim seriosi, cand nu e liderul on totul e de-a valma, cand nu se implica nici co-leader-ul e si mai dezastru.

Edited by SQ TheE EDU

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic