Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poftiti joc pentru omorarea nervilor

http://gabrielecirulli.github.io/2048/

Frumos jocul :D . Ce ati facut la war? A fost aniversarea mamei mele (a facut 36 de ani) si nu am putut intra, au venit niste fete si nu era tocmai "frumos" sa stau intre fete (mai ales ca sunt cu 20 de ani mai mari ca mine) si nu m-a lasat mama. :)

Edited by BigDevil

Buna ziua, cu bine cu rele, trebuie sa fim uniti, ati vazut ca se poate, am castigat 2 turfuri aseara, puteam sa-l castigam si pe al 3 lea daca nu faceau interventie politistii. Sa lucram impreuna si azi si iarasi vom castiga turfuri.

Eu la ora 16, am meditatie la Romana si revin la ora 18-19, bine ca prind warurile, probabil mai stau pe afara, dar o sa ajung la war-uri, asa ca fiti cuminti, Florin nu inteleg de ce iti dai demisia, consider ca iti poti rezolva problemele si in alt mod, nu doar printr-o simpla demisie.

Ce sa mai zic, vin de la munca, si imi omor creierii aici ? CU UN PISAT DE COPIL, CUM E TITAN, ce ma ? AM PRIMIT SI RECLAMATIE, sa ce ma ? sa ce? sa imi omor sufletul pentru ce? pentru ce ma?

Yomarian20, tu si mai sunt cativa care isi dau cu adevarat silinta pentru aceasta factiune, eu imi bag demisia si ma las de acest joc, BAFTA TUTUROR !

@, Nu ma mai intereseaza sanctiunea, ma las de joc, bafta, mariane, destema, alcooalea, loolza, si nu in ultimul rand, ZeroNord, un baiat de nota 10.

Bafta, va salut din Suedia !

Edited by it is daniell

@, Te stiu de foarte mult timp si tot la fel de nab ai ramas :)).Multumesc ca ai venit aici sa ne ajuti cum ai putut...intradevar cu uni membrii chiar nu se mai poate.Ramanem prieteni :X:( .Mai tii cand plangeam seara din cauza lui striker?=)))

@, Imi amintesc, e foarte frumos sa pui suflet pentru prieteni si pentru tot, sa pui suflet in tovarasiile pe care le creezi online, si pe care le poti avea si in realitate,

dar nu se mai poate frate, fratele meu cu care lucrez la lifturi imi zice mereu ca sunt obsedat de acest joc, eu ii zic ca nu sunt, si abia acum am realizat ca trebuie sa pun capat aici, sa nu mai injur degeaba, imi fac nervi aiurea, imi stric buna dispozitie, viata are prioritate, si nu uitati, jucati-va si distrati-va pe acest server, nu puneti la suflet (virtual) toata cacaturile pe care unii copii fara viitor in viata reala vi le pot spune.

Ezitati sa aveti conflicte cu acesti copii.

Bafta si sa ne auzim cu bine.

Destema, mariane, loolza, alcooalea, RESPECT ONLINE !

Edited by it is daniell

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic