Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@SQ Destema, Imi amintesc, e foarte frumos sa pui suflet pentru prieteni si pentru tot, sa pui suflet in tovarasiile pe care le creezi online, si pe care le poti avea sin in realitate, dar nu se mai poate frate, fratele meu cu care lucrez la lifturi imi zice mereu ca sunt obsedat de acest joc, eu ii zic ca nu sunt, si abia acum am realizat ca trebuie sa pun capat aici, sa nu mai injur degeaba, imi fac nervi aiurea, imi stric buna dispozitie, viata are prioritate, si nu uitati, jucati-va si distrati-va pe acest server, nu puneti la suflet (virtual) toata cacaturile pe care unii copii fara viitor in viata reala vi le pot spune. Ezitati sa aveti conflicte cu acesti copii. Bafta si sa ne auzim cu bine. Destema, mariane, loolza, alcooalea, RESPECT ONLINE !

Sa se vada de 2 ori.

Salut colegi, se pare ca aseara am inceput bine si am terminat prost.Cat de ciuda imi este ca nu am luat turf HQ Tsar.Oricum am vazut ca ati lucrat in echipa, am cerut arme si de fiecare data primeam 5-6 oferte de la membrii diferiti.Pe parcurs au inceput sa apara nervii din nefericire.Sper ca data viitoare sa facem si turfuri noi, nu numai sa ne aparam.

Salut colegi, se pare ca aseara am inceput bine si am terminat prost.Cat de ciuda imi este ca nu am luat turf HQ Tsar.Oricum am vazut ca ati lucrat in echipa, am cerut arme si de fiecare data primeam 5-6 oferte de la membrii diferiti.Pe parcurs au inceput sa apara nervii din nefericire.Sper ca data viitoare sa facem si turfuri noi, nu numai sa ne aparam.

Ba tu ai facut + ieri? =))

Edited by KentMD

Noapte buna baieti ne auzim maine.Sper sa veniti cat mai multi la antrenament pentru a invata cate ceva si pentru a ne distra desigur.O sa fie cel mai crunt antrenament din viata voastra.:D Naga sa nu aud discutii din partea ta, ai nevoie DE FOARTE MULT ANTRENAMENT SI TURE DE HQ.

Hai pa, ultimul meu post aici.

Nu are rost sa stau cu niste ,, mincinosi '' care zic ca au + la war si te trezesti cu - 69 ...

Nu pot sa ma acomodez cu un asa colectiv, Salut!

Din cate vad eu, intr-o saptamana nu ai postat nici macar o prezenta la war. Oare de ce?

@SQ TheE EDU Mhhh oare de ce? Deoarece nu vreau sa imi arat scorurile, toata lumea de la alte ganguri se uita la ele, clar 20 - 0 ala e codat, sa vezi ce report ii dau. Sau cand ma plimb sa dau peste 1 si zice date ma ,, codatule '' la event ,, A venit codatu '' stiu din propia experienta de pe fostul meu cont. Hai pa, nu am nevoie sa stii ce fac eu la war, si nici nu vreau sa iti aud parerea. PWP

@SQ TheE EDU Mhhh oare de ce? Deoarece nu vreau sa imi arat scorurile, toata lumea de la alte ganguri se uita la ele, clar 20 - 0 ala e codat, sa vezi ce report ii dau. Sau cand ma plimb sa dau peste 1 si zice date ma ,, codatule '' la event ,, A venit codatu '' stiu din propia experienta de pe fostul meu cont. Hai pa, nu am nevoie sa stii ce fac eu la war, si nici nu vreau sa iti aud parerea. PWP

Nici macar nu stiu de ce mai faceti aplicatii in ganguri daca va comportati asa.Daca ai intrat in Red Dragon Triad trebuia sa stii ca este o mafie serioasa care pune suflet si suntem o familie,un colectiv, nu suntem ca Southern Pimps unde conteaza doar culoarea mov cand folosesti comanda [ /turfs ] .

De cand am intrat nu stiai decat sa faci dm, te certai toata ziua pe /f si nu ai prezentat raportul, persoane ca tine nu ar trebui sa mai aiba sanse de a intra intr-o mafie unita ca si Red Dragon Triad. Asta nu este un motiv sa nu postezi evidenta la war, alt ceva te bate pe tine, macar sa recunosti naibi.

Edited by BigDevil

@, Welcome , sper sa te descurci

@, Welcome , la fel si tu.

Vad ca va-ti invoit amandoi la antrenament sa fiti activi in restul timpului , ne-am cam saturat de inactivi in ultima vreme , se poate vedea si pe /turfs

Salutare baieti, de azi vom fi colegi, sper sa ne intelegem bine.

Succes!

Salut baieti, bine v-am gasit.De astazi o sa fim colegi si sper sa ne intelegem cat mai bine posibil.

Bine ati venit baieti. Sper sa stati cat mai mult aici :*

Gata si antrenamentul. Prezenta de 2 lei.Comportament de 3 lei.Voi ce vreti sa faceti in gangul asta? sa va bateti joc de el? Lasa, vedeti voi viata buna de luni.

Edited by SQ Destema

@, Acuma nu o zic cu parere de rau, dar pe B-Zone, la un " antrenament " de o ora nu inveti cam nimic. Chiar si de-ar fi de 2 ore, tot degeaba e. Nu zic neaparat de tine, dar in general asa este. La fiecare mafie, antrenamentele sunt degeaba pentru ca daca faci 2 duele deagle nu inseamna ca o sa faci +69 la war. Antrenamentul nu ajuta la castigarea turfurilor, asta depinde doar de membri, adica cat de buni sunt ei la arme. Poti face 100 de antrenamente, daca membrii nu se pricep la arme, e degeaba, iar timpul e, bineinteles, pierdut aiurea. Daca vreau eu pot sa fac acele 2 duele de deagle pe un server de DM, acolo fac mai multa practica si invat totodata si tactici. Macar de-am face simulare pentru war ca sa stim cum sa ne organizam pe turf, asa ar fi mai interesant, dar pacat ca nu se face.

Antrenamentul adevarat este acela cand intri pe un server special amenajat de DM unde ai acces la diferite arme si tragi acolo in prostie de nu te mai opresti. Ceea ce facem noi as putea numi "incalzire". Si nu intelegeti gresit. Nu va pun sa mergeti pe alte servere sa faceti DM, e treaba voastra ce faceti, eu doar v-am zis.

Nu imi sariti in cap daca nu sunteti de acord cu ceea ce am zis, asta e parerea mea. Nu trebuie sa va influenteze, e alegerea voastra.

Iar ca sa stii si tu Destema, eu nu am nimic cu tine si cu "antrenamentul" tau, doar ca nu pot fi prezent pentru ca la ora pe care o pui sunt intotdeauna plecat. Ca de exemplu azi cand am recuperat orele dintr-o luni cand a nins prea mult in judetul Galati, a trebuit sa ma duc la ore, nu pot sa chiulesc de dragul de a fi prezent intr-un joc virtual. La fel si saptamana viitoare, tot asa, voi recupera ore, deaia trebuie sa intelegi ca nu fac invoiri degeaba.

Mai traiti-va viata frate, nu luati totul ca atare.

@, Antrenamentul este o activitate a gangului fie ca ajuta fie ca nu ea trebuie sa fie acolo.Nu iti place nu vi.Nu vi esti sanctionat.Nu ti-a fost acceptata invoirea nu imi pasa sincer.Daca te-as invoi pe tine asta ar insemna ca as face favorizari si na...

P.S : Eu credeam ca te duci la biserica nu la scoala.

Edited by SQ Destema

@, .Nu iti place nu vi.Nu vi esti sanctionat.

Gresit spus! Nu imi place, nu vin. Nu vin, sunt invoit. :D/

@, Nu ti-a fost acceptata invoirea nu imi pasa sincer.

Scuze, eu sunt de vina. :(http://forum.b-zone.ro/topic/93474-red-dragon-triad-invoiri-activitaefaaliactivities-consent/page-114

@, Cred ca evidenta se posta pana la ora 20:00.Nu o iau in considerare.Dar...pentru ca macar ti-ai batut capul sa o pui nu vei fii sanctionat cu "pedeapsa maxima"

Aha, care e "pedeapsa maxima" ?

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic