Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inactivi am fost , tot inactivi am ramas. 11/40 la antrenament? Si mai vreti LV rosu ba?

Mai avem mult pana la Dragoni. La moment suntem gaini, si vom ramane gaini , timp ce unii ocupa loc degeaba.

Ahhhh , sa fi fost Stalin aici....

Ai dreptate cu ce spui,Kent insa sigur se va rezolva problema cu inactivitatea trebuie doar ..rabdare:D

Ai dreptate cu ce spui,Kent insa sigur se va rezolva problema cu inactivitatea trebuie doar ..rabdare:D

Vezi ca la war se intra , iar la activitati e 0. Apoi dau toata vina pe lider si pe cei rank 5+ ca sunt inactivi.

Edited by Kentuha

Hei , nu vreau sa mai aud cuvantu inactivitate mie unu mi-a fost de ajuns , de luni vom lua masuri pentru inlaturarea inactivitatii din Red Dragon Triad , pana cand ajungem sa fim macar 25,30 din 40.

@@Kentuha, pentru aia cu gainile , vorbeste in numele tau :))) daca iti place sa faci oua poate ne faci si noua niste membrii activi:)))

pentru aia cu gainile , vorbeste in numele tau :))) daca iti place sa faci oua poate ne faci si noua niste membrii activi:)))

Gaini sunt inactivii. Eu sunt curcan =))

Eu o-sa ma straduesc la maxim sa fiu mereu activ ,la toate activitatile,si sa imi reiau mana la deagle si la M4 .

Sper Ca luni sa fim macar 30 On alfel Pimps ne rup ...

Dar totusi azi a fost un antrenament placut :) .

Neata sunt mahmur da nu-i problema.Ascultati cuvintele unui om turmentat: jucati sa va distrati si activitatea va veni de la sine.Nu jucati acest joc daca va simtiti obligati. :) #DOPE

@, Invoit (sa te vad la toate war-urile saptamana asta)

Si daca nu voi putea veni la toate, imi vei taia gatul? Ca sa nu mai zic ca eu peste 2 luni am examene si probe eliminatorii pentru admitere la liceu si nu am chef sa pic din cauza unui joc.

Un weekend foarte slab peste 20 de avertismente si 7 fw-uri mergeti tot asa cu activitatea si ramanem iar in 25 vorba lui kent .

Revenitiva fratilor daca nu sunteti activi pentru ce mai intrati in ganguri si mai si incurcati lumea.

O sa vedem de maine cati suntem la war, sper sa fim peste 30 altfel nu o sa iert nimic la sanctiuni.

Noapte buna

@, Cam ai dreptate frate . Pana la urma in viata reala pot exista multe lucruri mai importante decat un antrenament . Aveam si eu un prieten in factiune si pleci :(( . Vorbeste cu Lolza sa rezolvati certurile , vedeti voi , dar nu-ti da demisia ma nub , niciun war n-am apucat sa luptam impreuna pentru a face LV-ul rosu .

@@SQ Slade, Wtfff ? Eu stiam ca oricine are dreptul la 3 invoiri pe saptamana :)) Nu stiam ca s-a schimbat regulamentul .

Edited by S4L Sergeant Zack

@, Zack... ce sa fac. De ce sa ma cert aiurea cu cineva care nu vrea sa ma inteleaga? Asa e mai simplu, scapa de mine. Chiar daca imi va fi dor de RDT, el m-a pus in postura asta. Ca daca se afla in locul meu, sigur nu i-ar fi placut sa ii fie interzise invoirile sau eu mai stiu ce anume.

Edited by S4L Naga

@, Zack... ce sa fac. De ce sa ma cert aiurea cu cineva care nu vrea sa ma inteleaga? Asa e mai simplu, scapa de mine. Chiar daca imi va fi dor de RDT, el m-a pus in postura asta. Ca daca se afla in locul meu, sigur nu i-ar fi placut sa ii fie interzise invoirile sau eu mai stiu ce anume.

Salut,stiu ca nu ar prea trebui sa ma bag in asta, nu am o vechime asa mare in factiune dar Slade prin acel:"Numai ai voie la invoiri saptamana aceasta"ti-a cerut doar mai multa activitate.Nu cred ca vrea sa scape de tine.Bafta

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic