Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce faceti? Eu ma bag la somn :) Am incercat sa fac azi back flip , si ce credeti? Am cazut in cap =)) . Tot nu inteleg cum am murit cu totii la inceputul war-ului pe barzini. Mister ba ))). Noapte buna la toti si bafta.

banca sau car jacker ar fi ideal , acuma sa vedem ce o fi . Noapte buna ma pun si eu la somn , maine ma trezesc dimineata ... . Ne auzim maine dupamiaza in game. :* v-am pupat

2 user(s) are reading this topic

2 members, 0 guests, 0 anonymous users

GF Max, South Pimp LuNg

HAHAHAHAHA, salut lungane, vrei sa vezi pe cine suspectam de coduri? :)) Ai destui, stii si tu care sunt acele persoane ;)).

PS: FORTA RDT.

Hai noroc, ce faceţi? eu acum am venit de la şcoală şi sunt dezamăgit că liderul nu e activ şi nu prindem /attack. dacă o să continue aşa ...

Am vorbit cu Andrei pe la 1 si ceva, el la ora 12:02 a intrat pe RPG sa dea attack, dupa ce a selectat ora si tot ce trebuie deja daduse Ciccio. Buza mereu e pe faza la 12:00, banuiesc ca o fi liber la ora aia, asta e. Oricum trebuia sa ne lase pe noi sa atacam azi, asa s-a vorbit, dar nu s-a tinut de cuvant.

Am vorbit cu Andrei pe la 1 si ceva, el la ora 12:02 a intrat pe RPG sa dea attack, dupa ce a selectat ora si tot ce trebuie deja daduse Ciccio. Buza mereu e pe faza la 12:00, banuiesc ca o fi liber la ora aia, asta e. Oricum trebuia sa ne lase pe noi sa atacam azi, asa s-a vorbit, dar nu s-a tinut de cuvant.

Buzatu ăla să-şi mai bage mintile în capat, no lifer şi nici nu se ţine de cuvânt, ce încredere să ai în asemenea oameni.

##Basty tu ar trebui să nu vorbeşti dacă nu ştii.

Buzatu ăla să-şi mai bage mintile în capat, no lifer şi nici nu se ţine de cuvânt, ce încredere să ai în asemenea oameni.

##Basty tu ar trebui să nu vorbeşti dacă nu ştii.

Eu ti-am zis ca sa nu dai vina pe Andrei. Aproape in fiecare zi da attack la minut Ciccio.

Astazi va parasesc dragi colegi, lipsa de timp si oboseala isi fac efectul si nu imi permit sa irosesc timpul pe joc. Sper sa castigati cat mai multe turf-uri, eu am fost aici cand ne-am castigat HQ, sper sa continuati tot asa, imi pare chiar rau ca va parasesc dar asta este, nu am ce sa fac.

hRs, Andrei, Monstrule, Nigga, Slade - nu am sa va uit, sper sa duceti familia cat mai sus, multa bafta in viitor !

Mno, salut băieți. Făcui și eu cerere de inactivitate că sunt plecat zilele astea. Vă urez baftă la war!

Bafta ma, te asteptam inapoi :)) Mutlumesc lui Dumnezeu, avataru asta e chiar fain:))

Bafta ma, te asteptam inapoi :)) Mutlumesc lui Dumnezeu, avataru asta e chiar fain:))

Da' ce-avea celălalt?

Sau... ce n-avea?

Da' ce-avea celălalt?

Sau... ce n-avea?

Am mai dezvirginat o pagină.

Edited by EuroStar

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic