Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Boss eu am avut probleme cu netul inca am,sper sa se rezolve cat mai repde,daca intru in game nici nu apuc sa stau 5 minute si imi da "Lost Conections" sau ceva gen si trebuie sa dau relog din 5 in 5 minute,sper ca la warurile de diseara sa pot intra :*

Deci e clar frate daca nu o sa ne strangem si noi 32+ la war pierdem si turfurile ramase. Ieri la rockshover lv au fost 36 de pimps.. era clar ca nu luam turfu.... :|| :| Se pare ca padr3 a facut ceva de sunt asa multi la war... :|

Salutare. Ma, eu nu va inteleg, astia care iesiti din factiune "ca sa incercati ceva nou" spuneti voi. Cred ca e cea mai proasta idee care am auzit-o vreodata. Si eu am facut asa, si am regretat. In fine, iesiti din partea mea, o sa vedeti voi mai tarziu, stiu eu prea bine ce vorbesc.

Astazi trebuie sa fim multi la war daca vrem sa castigam inapoi turful si sa ne aparam restul..ieri nu aveam ce face la primul war eram 22 pe parcurs au mai intrat.

Am fost 30 on, cei mai multi, m-a deranjat faptul ca iesiti de la waruri fara sa anuntati un rank 5+, fiti naibi atenti, in ganguri se cere multa munca si seriozitate. Felicitari, bine ca plecati acum cand ati vazut ca ne incliman spre pierdere.

PS: FELICITARI SP, merg merg ... pe server, am raport de facut.

EDIT:

BA SLADE, ce vrei sa zici? Ca ariel nu poate juca bine fara cod? hai sa fim seriosi, du-te pe rpg 2 sa vezi cum trage varusu, si nici macar n-are cod, cauta pe rpg 2: ocaust si andreiutzuu, sa vezi cum dau astia 2, tec + combat + Deagle + m4, daca astia 2 au cod, ma impusc.

PS2: Daca asta n-are norecoil, ma impusc:

Ups.Pro 30 9 400

Ba, 400 secunde = 6minute si 40 secunde, cum mama naibi moare el de 9 ori si omoara 30, in 6 minute? BA, 6 minute ba, 30-9 :|.

Edited by GF Max

Am fost 30 on, cei mai multi, m-a deranjat faptul ca iesiti de la waruri fara sa anuntati un rank 5+, fiti naibi atenti, in ganguri se cere multa munca si seriozitate. Felicitari, bine ca plecati acum cand ati vazut ca ne incliman spre pierdere.

PS: FELICITARI SP, merg merg ... pe server, am raport de facut.

EDIT:

BA SLADE, ce vrei sa zici? Ca ariel nu poate juca bine fara cod? hai sa fim seriosi, du-te pe rpg 2 sa vezi cum trage varusu, si nici macar n-are cod, cauta pe rpg 2: ocaust si andreiutzuu, sa vezi cum dau astia 2, tec + combat + Deagle + m4, daca astia 2 au cod, ma impusc.

PS2: Daca asta n-are norecoil, ma impusc:

Ups.Pro 30 9 400

Ba, 400 secunde = 6minute si 40 secunde, cum mama naibi moare el de 9 ori si omoara 30, in 6 minute? BA, 6 minute ba, 30-9 :|.

Ce sa mai spun ? Ma abtin , credeti ce vreti !

Prea multe pile pe acest server :

AIM NewLife

Fattam

• photo-20764.png?_r=1395160117
  • Members
  • 1666 posts
  • Interests:Southern Pimps
  • Real name:Cosmin

Sent Today, 04:12

Mai sti ce ti-am zis ieri nu ? poftim motivu pentru care te-am acuzat "aiurea"

ArieL Just.xeS[banH] 20.05.2014 09:09 19.06.2014 09:09

No-recoil

Atat am avut de zis,vacanta placuta ;).

qbOM4EJ.png?1

YPRWTf1.png?1

Da ,pe server toti playerii sunt la fel . Cum sa nu .

Pacat .

Nu are rost sa ma sbat pentru un joc. in fine,credeti ce vreti cum am mai zis .

Ne Auzim,poate.

Ma bag la invatat ca maine am un test important la economie si pana acum nu stiu mare lucru.

M-am uitat la cateva inregistrari,nu am gasit mare lucru.Ma uit maine mai bine si rezolvam noi si cu proxenetii astia.

Noapte buna.

Edited by Z E R O

@ Atunci cand iti pasa de factiune si nu stai in ea doar pentru scoruri bune sau pentru rank,stai si la bine si la rau,chiar daca avem tot LV sau chiar daca avem decat 1 turf. ;)

Edited by MF S h o c k w a v e

Hai noroc la toata lumea. Poate nu stiti, dar, eu am inactivitate pana vineri, eu avand teze. Activitatea mea pana vineri o sa traga spre 0. Stiti ca tot timpul am patit asa, cand mi-e lumea mai draga ma trozneste scoala. In fine, vreau sa va transmit celor care si-au dat demisia din cauza inactivitatii. Rusine. Cel mai urat lucru e sa plecati in perioada de inactivitate a liderului. Daca saptamana trecuta am fost 30, cum am intrat in inactivitate cum s-a dus tot. S-ar putea sa reusesc sa intru maine.. Pana vineri, nu va asteptati sa va accept demisiile, "inactivitate".. E o scuza proasta.

Cum poti frate sa tii / accepti asa ratati in factiune :))))) ?

// Scuzele mele, dar dupa atatea acuzatii - nu se mai putea :)).

Edited by Gronkh

=))))))))))))) Shockwave te fac civilii de ras =))))))))))))) Ti-am zis sa numai acuzi degeaba pe oricine .(Paint cu ratati =)))))) )

@@Gronkh, Felicitari tragi bine , dar totusi am sa te rog sa numai postezi aici pentru a evita o sanctiune pe forum .Daca ai ceva de adaugat foloseste edit

Edited by SQ Slade

2 user(s) are reading this topic

2 members, 0 guests, 0 anonymous users

Lungane, ce ai ma .. ?:)) N-ai de lucru? Vrei sa ne "spionezi" ? ;)),

Bafta celor care au plecat, HRS, tu faci demisii in prostie, crede-ma... nici nu te-ai gandit bine daca vrei sa pleci sau nu, stai naibi aici,

Salut baieti. Ultimul meu post aici. Va multumesc pe toti pentru santa acordata. Va urez in continuare sa avansati mai mult si mai mult. Daca mi se face dor de vri-un gang , ma intorc.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic