Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@iLIVE, Bă, vezi că începi să mă enervezi. Tu cu cine ţii mă? Cu noi sau cu GSB şi alte ganguri? Vezi că nu-mi plac oamenii cu 2 feţe. Tu ştii de ce fac ăia +? Uită-te-n moaşta pe gheaţă ce jucători sunt în gangu asta, foşti lideri şi sublideri, şi vii si suferi la noi? Toţi care ne acuză, să se ducă să plângă în HQ. Cand era Lolza lider, eram cu un 1-2 turfuri pentru că el voia să aibă membrii activi şi SERIOSI, pe care să se bazeze, nu pe ăştia cu 2 feţe. Lolza a ridicat gangu mult de jos cu ajutorul nostru. Slade are meritul lui că se ocupa mult de evidenţă şi sancţiona la SANGE.

Puteţi să comentaţi de RDT că sunt codaţi, atât timp cat cei vechi sunt aici, n-aveţi ce ne face. Daţi report, faceţi ce vreţi.

POATE CĂ EU NU FAC +, DAR EU MEREU M-AM BAZAT PE MEMBRII MEI ŞI I-AM COORDONAT CUM DOAR EU ŞTIU.

@@iLIVE, Bă, vezi că începi să mă enervezi. Tu cu cine ţii mă? Cu noi sau cu GSB şi alte ganguri? Vezi că nu-mi plac oamenii cu 2 feţe. Tu ştii de ce fac ăia +? Uită-te-n moaşta pe gheaţă ce jucători sunt în gangu asta, foşti lideri şi sublideri, şi vii si suferi la noi? Toţi care ne acuză, să se ducă să plângă în HQ. Cand era Lolza lider, eram cu un 1-2 turfuri pentru că el voia să aibă membrii activi şi SERIOSI, pe care să se bazeze, nu pe ăştia cu 2 feţe. Lolza a ridicat gangu mult de jos cu ajutorul nostru. Slade are meritul lui că se ocupa mult de evidenţă şi sancţiona la SANGE.

Puteţi să comentaţi de RDT că sunt codaţi, atât timp cat cei vechi sunt aici, n-aveţi ce ne face. Daţi report, faceţi ce vreţi.

POATE CĂ EU NU FAC +, DAR EU MEREU M-AM BAZAT PE MEMBRII MEI ŞI I-AM COORDONAT CUM DOAR EU ŞTIU.

Ba esti nab ? zi-mi doar atat , am zis ca-s GSB buni , asta e parerea mea eu am scris dupa punctele alea nu inainte aia e ce a scris lung

@@LuNg12321312, Dacă m-aş duce şi eu rambo, aş face +, crede-mă, dar eu sunt mai mult pe partea cu organizările. Ori că banează membriir rdt, ori că nu, o să vedeţi că tot luam LV şi vă dăm până nu mai puteţi. Dacă era să aibe Xap cod, de ce nu l-au prins? De ce tot ziceţi că aduce mă Slade codaţi? Ăla nici n-avea interdicţie.

@@LuNg12321312, Dacă m-aş duce şi eu rambo, aş face +, crede-mă, dar eu sunt mai mult pe partea cu organizările. Ori că banează membriir rdt, ori că nu, o să vedeţi că tot luam LV şi vă dăm până nu mai puteţi. Dacă era să aibe Xap cod, de ce nu l-au prins? De ce tot ziceţi că aduce mă Slade codaţi? Ăla nici n-avea interdicţie.

Ba pana la urma te-ai lamarit cine a scris acolo ? Ba 13 ani sa intelegi xap nu era Cristiano. si apropo cand facea misto de tine sa intre Pimps tu il credeai si il vroiai ca na ala face + si acum zici ca nu iese din -5 :)))

@@iLIVE, Să fiu al naibi dacă am înţeles ceva din propoziţia aia.

#GATA, CINE MAI POSTEAZĂ AICI ŞI ARE CHEF DE CEARTĂ, E SANCŢIONAT ÎN JOC / FORUM. N-am chef de topic closed.

Ba eu am dat copy paste ce-a postat lung la discutii GSB si dupa randu ala de puncte am scris eu acum intelegi ?

DA graure ala e lung si mai am o poza cu el :)))

Duminica 14 August se va organiza o sedinta ,pe tema warurilor de saptamana viitoare . Vreau ca majoritatea membrilor sa fie online .

O sa stabilim impreuna ce dorim sa facem si ce target ne alegem pentru aceste waruri. Vreau sa discutam cateva lucruri importante legate de activitate .

Toata lumea sa fie in HQ la ora 20:55 .

Prezenta este obligatorie .

Cererile de invoire se accepta cu un motiv bine intemeiat .

Absenta nemotivata se va sanctiona cu Faction Warn , iar intarzierea cu amenzi .

Ora sedintei este 21:00

Pana la urma cand e sedinta? Azi pe 14 august sau duminica pe 17 august??

Vezi ca ai gresit. Edit. :)

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic