Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba maine avem wars :)) ? Ca pe website e altceva

Imi salut toti fanii mei de pe youtube. Multa stima si respect pentru ei. Sunt celebru, nu imi fura skin-u ! :))... Ne auzim maine. 4/4 maine 2 attack 2 defend. Veniti la war , deoarece maine sanctionam ! Noapte buna si succes la scoala !

Salut.

GG pentru war-uri, poate azi luam 4/4 sau macar 3/4. Vedeti daca ascultati ce vi se spune pe [/f]? Apropo ba, ce e asta? Avem war in LS cu o mafie din SF si noi suntem din LV?

Azi stau acasa, ne auzim in-game.

Salutare. Bine v-am gasit pe unii, bine v-am regasit pe altii. De ieri fac parte din nou din factiunea mea de suflet. Spor la war-uri!

Salut de pe tableta, bine ai venit, sper ca ai tableta ca ne certam.

Ne vedem diseara boys, avem 4/4 war, terbuie sa castigam.

TTB au ajuns la 28, nu-i prea bine, avem noroc ca juma, din rank 1-2 sunt slabi.

Avem noroc cu avispa, ca ne pastram si azi turfu din SF :D.

Ne vedem diseara boys, avem 4/4 war, terbuie sa castigam.

TTB au ajuns la 28, nu-i prea bine, avem noroc ca juma, din rank 1-2 sunt slabi.

Avem noroc cu avispa, ca ne pastram si azi turfu din SF :D.

Ba tu nu esti la scoala, chiulesti ?:))

Ne auzim diseara la waruri sa rupem tot

Evil darren, termina-ti ba cu mistourile si cu tabletele ce naiba, aveti 3 ani??? Maturizati-va ba!!

Azi avem 4 waruri grele toate, pana pe seara este posibil sa ne facem 37. Vreau sa fiti on TOTI!!!!!!

Ne vedem pe game! Sall!

Gg guys, 4/4, a fost bine azi,maine avem 4/4, o sa fie bine.

69 pier mobs a dat attack pe noi, Lel? Sa le multumim! Iar ne pastram turfu' din LS!! *Laugh*.

Ne vedem maine la war's.

Ba tu nu esti la scoala, chiulesti ? :))

Ne auzim diseara la waruri sa rupem tot

Eram la informatica =], deja suntem 37 in gang, pacat ca pleaca network, 36. Sper sa fim din nou 30++ La war diseara boys!!!, Saptamana viitoare o sa fim 41/41 si o sa rupem tot la war ;d.

Salut Red Dragon Triad. De pe tableta lu' darren.

Ce mai faceti?

Astazi avem war-uri foarte importante. Incercati sa intrati, avem nevoie de cati mai multi membri.

Votati si voi cu +1 aceasta propunere, este foarte benefica- http://forum.b-zone.ro/topic/264449-propunere-getgift-1-10k-sau-10-50-gold/

Salut. Este ultima oara cand accept posturi inutile in acest topic. Este ultima oara cand accept mistouri, cu tableta si nu stiu ce ( Evil si Darren ) . Deci ca sa stiti de acum, daca mai faceti posturi inutile la discutii / faceti mistouri aveti Fw din partea mea. Diseara sa va prezentati la war. 19:50 va astept in hq ! Succes !

Fasth tu vrei sa te duci la un "prieten" care ti-a facut post.

Nu te lua dupa unu' ca Allen, ca mai are maxim 3 prieteni si in viata reala si in joc, ala nu stie ce e prieten, treaba ta, o sa regreti.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic