Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1. Nu am coduri, N-am jucat niciodata.

2. de ce te enervezi? Glueam si eu.

3. Bro, eu nu am nimik cu tine.

4. Eu sunt genu' chill, nu imi place cearta asa ca Te rog frumos, sa nu te rastesti asa cu mine, eu sa plang? Nevar, de-as avea cod as rupe' la war's, numa 30-0, E doar un joc? Ce valoare intr-un joC? si in plus glumeam cu trestii, nu cu tine BRO, invata sa nu te mai certi.. Nu ajuta BRO, te respectam mult dar mnah.

Veniti ba la war...

Va plac ideile? dati un +1. http://forum.b-zone.ro/topic/267193-propunere-gold-lvl-up-propunere-event-tiky-etc/#entry4036220

• Din cate stiu tu esti in RDT NU in sp
  • Ba si lasati-ma cu "dau bn" CA STIU EU CUM DADEAI INAINTE ca am 12 luni in LV deci nu ma poti pacali ca "Ba eu dau bn dp vremea lui Papura Turcu"
  • Si eu pot baga oricand renko dar am o varsta si un cap care ma ajuta dar la voi... pacat
  • Aia cu "bag renko si rup waru" e mentalitate de 5 ani, aratati ce puteti cu mana voastra nu cu un program, mi-e mila de voi...
  • @ sunt asa de prost dispus azi incat ma doare undeva de ce zi ii azi sau ce urmeaza sa se intample
  • #JOSCODATII
Edited by PIttbulL07 B0T

• Din cate stiu tu esti in RDT NU in sp
  • Ba si lasati-ma cu "dau bn" CA STIU EU CUM DADEAI INAINTE ca am 12 luni in LV deci nu ma poti pacali ca "Ba eu dau bn dp vremea lui Papura Turcu"
  • Si eu pot baga oricand renko dar am o varsta si un cap care ma ajuta dar la voi... pacat
  • Aia cu "bag renko si rup waru" e mentalitate de 5 ani, aratati ce puteti cu mana voastra nu cu un program, mi-e mila de voi...
  • @ sunt asa de prost dispus azi incat ma doare undeva de ce zi ii azi sau ce urmeaza sa se intample
  • #JOSCODATII

Mersi, macar acuma stiu ca ai ceva cu mine, Nu inteleg de ce zici ca am aim.

Datorita certurilor voi inchide topicul. Pittbul data viitoare vei primi un Faction Warn, nu admit asa ceva de la un sublider. Trebuie sa ii calmezi nu sa te iei la cearta cu ei.

Datorita certurilor si ca urmeaza sa vad: Clanul Portocala va ureaza un Paste fericit! Voi inchide topicul de discutii!

PS: ITxrMI6.jpg=))

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

• Salutare bajetii!!

• Cum ati petrecut de Paste??

Ba da mare plictiseala in game fara dm...

@ ma anunti cand vii sa imi faci vizita aia ok? sa imi pregatesc coasa si toporu ca tre sa le ascut >:) X(

@@AIM Katzuno Valoare ba imi place ca esti increzator dar nu crezi ca ai exagerat cu +199? ba frate sa iti zic cv, nu promite ce nu poti indeplini [-X si cat e [b0T] aici, RDT nu o sa piarda :* ne vedem pe turf :-H de abea astept warurile B-)

Hai ba ca eu ma bag la un film, apoi vorbim maine, hai nb all (gata ma ce mai citesti? LA SOMN) (:|

Edited by PIttbulL07 B0T

Ati vazut ce posteaza Fasth la discuti?. Il pupa pe M1H41 in C..... sa ia rank si acum iatal ce zice.

Doamne iti multumesc ca l-ai dat afara pe Fasth din RDT.

LV ROSU

LV ROSU

Salut Pimps.
Bajetii astia din RDT o cam dau in nesimtire.. Se vede ca nu mai e Ciuby lider.. ca e umflatu' ala de mihai... Noroc ca e [b0t] acolo ca altfel erau 0 pe /turfs.
DA lasa, ei sunt b0ti noi aur.. Sa vedem..
Ei deja ne iau la misto ca ne bat.. =)) Sa le dam o gura de aer proaspat

@FaStH ak zJay , cand erai aici in RDT, erai in stara sa ma pupi si in biiiiipp ca sa iei rank up, acum ,,umflatu' ala de Mihai'' Mie nu imi plac oamenii pupincuristi. Bine ca ati zis HOP inainte sa sariti groapa.... Ne vedem pe turf ,,amice''. Ai dat si tu de aim si te dai mare smecher pe la Discutii

Uite-l si pe ala frumos unde e: 599505_345274368927059_1300607502_n.jpg<- Fasth

3 user(s) are reading this topic
3 members, 0 guests, 0 anonymous users

aii de capu vostru

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

Ba , nu stiu de ce le dati atata importanta c8iilor , indiferent in ce mafie sunt ei ,tot ce conteaza e sa fim noi uniti sa nu ne certam si sa nu le mai dam satisfactie lor (pe scurt #%^@# pe parerile lor ), oricat de "perfect" ai fi tot o sa existe cineva care sa te critice .

BTW mie imi plac sarbatorile prin simplu' motiv ca oamenii sunt mai buni intr-un fel sau altul + multa mancare si bautura :)) (incercati sa fiti mai buni cu cei din jur)

Ne auzim cand ne vedem !

• @@AIM Katzuno Valoare bebe Erik(WTF?? joci in cv desen animat?) in LV sta altfel treaba aici e brigada de +ari.Pe bune ma te dai si tu mare cu 5 membri din clanu tau? :)) nu te ambala ca trabantu ca nu prinzi viteza, asteapta waru si stai calm waru o sa se termine cu 15-0 pt noi oricum nu e stres :*
  • De abea astept sa va dau secunda cu tecu si sa am iar admini pe mn non stop + ca acum e si "amicul" meu bey acolo, nho hai ca ne vedem pe turf copilasi sa pregatiti batistutele ca o sa curga lacrimi.
  • Ce mai fac dragonashii lu' taticu?

@,

Ştii ce te strică?

Scrisul boss, dacă nu ai mai scrie în 2000 culori ar fi foarte bine.

Cât despre "cat e [b0T] aici, RDT nu o sa piarda" ai dreptate.

Ba stiu ce zici dar parca nu are farmecu ala daca nu colorez tot :))=))

Edited by PIttbulL07 B0T

@FaStH ak zJay , cand erai aici in RDT, erai in stara sa ma pupi si in biiiiiippp ca sa iei rank up, acum ,,umflatu' ala de Mihai'' Mie nu imi plac oamenii pupincuristi. Bine ca ati zis HOP inainte sa sariti groapa.... Ne vedem pe turf ,,amice''. Ai dat si tu de aim si te dai mare smecher pe la Discutii

Uite-l si pe ala frumos unde e: 599505_345274368927059_1300607502_n.jpg<- Fasth

3 user(s) are reading this topic

3 members, 0 guests, 0 anonymous users

aii de capu vostru

Fasth fiule, mai manca nutella si danone sa cresti mare.

@@Bogdan phR Cand m-ai tinut pe mine in hq copilas? ai fumat prea mult cred si acum ai vedenii

Si ba dc suferi tu ca "Ba te-ai dus RDT sublider si ba ti-ai lasat factiunea" da ce te doare pe tine ce fac eu?? daca tie ti s-ar fi oferit sansa de a fi sublider nu cred ca o refuzai sau poate ti-e frica ca am tecurile si va rup la waruri.Asa ca vezi-ti de treaba ta si de suferintele tale la 13 ani.Hai pa si invata sa faci rime ca nu s-a legat nimic din ce ai zis tu.

Edited by PIttbulL07 B0T

@@AIM Katzuno Valoare ms copilas ca mi-ai fct publica poza din 2010 cand aveam 12 ani, ba ce sa zic acel scania imi place mult, ms ca mi-ai adus aminte de vacanta din italia, pacat ca tu vezi italia doar in poze.In fine copilas, eu nu am suferit cu nimic si ca sa stii aici in Maramures pe cei mai multi ii cheama "Ioan si Vasile" deci tu ala cu nume din Star Wars, cred ca numele mic e Muttley.Copilas daca esti asa mare fan PIttbulL07 puteai sa imi zici ca iti dadeam un poster cu mine sa ti-l pui langa pat.Hai ba muttley ne vedem la war. pacat ca o sa pierdeti HQ in maxim 2 saptamani, v-ati pus cu cn nu trebuie, acm bandicam on si posturi cu gramada.Hai pwp :*

Ce frumos sunt imi vine sa ma pup :*

PS: Katzuno sa stii ca esti o comoara de copil si dupa cum bn stii comorile se ingroapa :*

@, Salut sefule fara suparare dar aceasta trupa de instrucori(remember trestii) sunt baietii care au venit in gsb si s-au spermat pe clanl b0t, despre ei este vorba cumva? Cand incepi sa scri creierul se opreste, clanul vostru a fugit in LV dupa ce singurul lider codat (beyond) si trupa lui i-a umilit.

Uite video sa iti aminteasca la ce nivel esti.

http://imgur.com/a/fjewQ#39

"LASA SI MIE UN BEST :( trist."

Trestii Tom a pierdut liderul dupa ce ati plecat toti din factiunea lui.

Edited by AIM Sassori

Pit, lasa-i pe ei cu vorbele sa fie tari, noi o facem prin fapte nu prin vorbe. Nu stiu de ce acest clan e asa hater dar w/e, idk `bout u m8......

Astia din rdt, stiu ca va place sa va certati si sa ii luati la misto pe cei din alte factiuni, ar fi fain sa termina(m)ti cu prostiile astea. As putea continua dar nu o sa ma asculte nimeni sooo, ce rost are? ;<

@sasori, stai chill..daca vroiam sa va batem o faceam, iti aduci aminte ca tom o pierdut lideru? Ce rost avea? Dar meh, si tu ai 13 ani si te crezi "zeu". Pe langa ca ne-ati furat aproape tot clanu ( mai putin numele ) mai vi cu suferinte? Stai chill xD mi se rupe de tine ;D

@@ iar vorbesti in necunostinta de cauza :)

Edited by NUSUNTTRESTIEDEZAHAR

@, Salut sefule fara suparare dar aceasta trupa de instrucori(remember trestii) sunt baietii care au venit in gsb si s-au spermat pe clanl b0t, despre ei este vorba cumva? Cand incepi sa scri creierul se opreste, clanul vostru a fugit in LV dupa ce singurul lider codat (beyond) si trupa lui i-a umilit.

Uite video sa iti aminteasca la ce nivel esti.

Da ia zii tu la prafu de bey sa puna si video cu tec cand i-am dat 99-86 si am ca martori pe G.Unit si pe Smook asa ca shh prafalacilor, 40 besturi am ss la toate oricum nu am nevoie de laudele voastre, stiu ca-s bun si ia poftim

DEABEA ASTEPT WARU SA FAC SCORURI DE +30 +25

Edited by PIttbulL07 B0T

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic