Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut. Au fost 10 luni aproximativ extraordinare pentru mine. Am avut toate rank-urile posibile, am intalnit persoane cu caractere diferite. Am trecut cu aceasta factiune si prin bune si prin rele. Sper sa nu fiti suparati pe mine si sa comunicam in continuare. M1h41 iti urez succes cu functia. Fa ce ti-am zis ca altfel nu e de bine

Alexx - Succes in continuare si incearca sa te implici mai mult.

BigDevil - Foarte activ si serios. O sa fie bine pentru tine pe viitor.

Kevin - Bafta cu rank 4 si ajutal pe mihai. Inca te consider prieten , chiar daca nu ai mai sunat..

Prototype - Fii mai activ, implica-te si ajuta mai mult.

Slade - Ramai aici ca e bine. Tie nu am ce sa iti spun. Toate cele ( rele ) :))

Castiel - Succes Rares si mersi ca mai ajutat cand am apelat la tine.

Qubix, Fish si Runk - Sa traiasca toata lumea, numai Adelma, Gheoghidia si Stroia sa nu moara :)). Bafta ba !

B0t - Succes baieti. Rasta incearca sa iti pui experienta in aplicare si sa coordonezi war-urile.

Ca sa stiti si de ce am iesit. Cum subliderul nu ma agreeaza , am ales sa imi dau eu demisia in detrimentul lui. Al doilea motiv pentru care am iesit a fost acela ca in trecut am facut o promisiune si...

In alta ordine de idei, va salut si sper sa obtineti ceea ce va doriti fiecare in parte.

Apropo Caini care latra nu musca. Pitbuli , lasa kill-urile si organizeaza. De cand esti sublider mai mult ai scris pe forum decat pe /f in cadrul war-urilor .

Bafta mai departe!Ai fost un lider excelent si am invatat multe de la tine.Credeam ca inca esti suparat pentru faza cu heli deaia nu te.am mai sunat.

PS:Big are sa imi dea 10k ca te.am omorat primu la war:X

Mda, se pare ca avem o perioada mai naspa :( asta e, de cand cu codatii din SP' ce sa faci, mai dau si cu secunda in fata noastra, pacat ca admini' nu stiu sa sanctioneze.

Noapte buna, ne vedem maine.

Neata , insfarsit am reusit sa rezolv problema cu tastatura, am avut ceva probleme la unele butoane dar acum este tot in regula si voi fi on din nou la toate warurile, Ceawles ce auzim diseara la war, apropo Diezlle au si brigada Sp... ca asa din gura putem da ca sunt codati, dar au si brigada stai chill. Sal

Nu mi-a placut deloc ce s-a intamplat aseara. Eu stiu ca intre clanul b0t si AUr este o rivalitate foarte mare, dar asta nu inseamna ca daca ai tag poti face ce vrei, am sanctionat asa cum trebuia si cum m-ati ,,obligat'' sa o fac. Nu imi pare deloc rau de acele sanctiuni, chiar vi le meritati. Vad ca trecem printr-o perioada mai grea, nu e prima, dar asta e, sper sa fiti alaturi de mine in continuare, eu imi stiu prietenii si sper sa vad care e langa mine la greu, ca la bine toti au fost. Nu uitati ca diseara avem waruri.

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

Nu mi-a placut deloc ce s-a intamplat aseara. Eu stiu ca intre clanul b0t si AUr este o rivalitate foarte mare, dar asta nu inseamna ca daca ai tag poti face ce vrei, am sanctionat asa cum trebuia si cum m-ati ,,obligat'' sa o fac. Nu imi pare deloc rau de acele sanctiuni, chiar vi le meritati. Vad ca trecem printr-o perioada mai grea, nu e prima, dar asta e, sper sa fiti alaturi de mine in continuare, eu imi stiu prietenii si sper sa vad care e langa mine la greu, ca la bine toti au fost. Nu uitati ca diseara avem waruri.

A fost o faza mai proasta o sa ne reveim..... O sa fie greu pana o sa ne revenim.

Edited by d r E jR

Caut si eu ca tot wankerii( ca voi ) si gasesc cv frumos din trecut.Da ba vreau sa ma laud nho care ii problema??

Asa sa continuam si gasesc 2x video cu je cand eram tanar ficior in JeSeBe si rupeam codu in 2 :X ce vremuri, nu?

Stiu ca ma iubiti :X:* Nho vizionare placuta!

Marele detectiv Skelet (mai mare ca sherlock holmes ce stiti voi?) a descoperit cum m-am urcat pe CNN, deci imaginati-va ce mister a avut de dezlegat, merita un premiu :X

OK ba si dupa cum stiti azi e duminica asea che hai cu copii in parc, azi cn intra pe samp are fw ca se se stieee.

Edited by PIttbulL07 B0T

Citeste prima pagina si nu mai face astfel de postari!

i know the rules and what i do !! this is my first post here. also i do not need your advise . keep calme

Edited by iSiS Pcyco

@, nu te mai suferi!

WTF?? fii mai explicit ca nu inteleg ce vroiai sa zici... asa-s eu mai greu de cap, ma prind greu nho ce sa faci..

Nho acm ca am facut inca un post o sa merg sa ma uit la un film...

Nho noapte buna.. salpa

@@NUSUNTYBU Happy?

PS: Maine vreau sa va vad pe toti DA PE TOTI la waruri ca de nu va da taticu pitt si mamica mihai FW asea che toti la war cu renko on :D .

Pt fanii mei din pimps: refrenul e pentru voi-

@@AndreyCiubotariu ba noobule tu poti sa-ti vezi de oalele tale?? esti tare-n gura ca esti in pimps acum sau ce? cand eram la tn in RDT si iti faceam + erai in stare sa ma pupi in locurile unde nu bate soarele si acum ca esti in pimps esti mare borfash ca nu iti pot face nimic sau ce??Ba noobule care esti noob, eu ma descurc in orice situatie si daca ar fi sa pierd sublideru eu tot fac + si cn ti-a zis tie ca un sublider trebuie sa organizeze? cum pe mine nu ma organizeaza nimeni si fac + pe mintea mea asa pot face si restu, daca capul tau e setat pe 0 si nu te duce mintea e treaba ta, eu nu stau sa le explic cu lux de amanunt unde trebuie sa se puna, trebuie sa imi fac si eu scorul CA DE AIA EXISTA /ORDER 4 CU DEAGLE, TEC9, COMBAT SHOTGUN, AK-47 SI RIFLE, DACA TREBUIA DOAR SA ORGANIZEZ LA /ORDER 4 PRIMEAM PRASTIE NU ARME. Da ba nu vrei sa iti zic si cand sa apesi pe click?? Vrei comanda de tragere sau ce??Vezi-ti ba de treaba ta si nu mai enerva lumea, M1h41 mi-a zis ca nu e nevoie sa organizez ca se ocupa el de asta, eu trebuie sa merg dupa killuri si + de asta stau 4/4 wars cu el pe skype si hotaram acolo unde ducem membri asa ca ba daca nu stii mersu treburilor nu te baga, vezi-ti tu frumos de nasu tau si nu te mai baga ca un spin in talpa.

Hai pa ca ma enervezi.

Edited by PIttbulL07

WTF?? fii mai explicit ca nu inteleg ce vroiai sa zici... asa-s eu mai greu de cap, ma prind greu nho ce sa faci..

Nho acm ca am facut inca un post o sa merg sa ma uit la un film...

Nho noapte buna.. salpa

@@NUSUNTYBU Happy?

PS: Maine vreau sa va vad pe toti DA PE TOTI la waruri ca de nu va da taticu pitt si mamica mihai FW asea che toti la war cu renko on :D .

Pt fanii mei din pimps: refrenul e pentru voi-

@@AndreyCiubotariu ba noobule tu poti sa-ti vezi de oalele tale?? esti tare-n gura ca esti in pimps acum sau ce? cand eram la tn in RDT si iti faceam + erai in stare sa ma pupi in locurile unde nu bate soarele si acum ca esti in pimps esti mare borfash ca nu iti pot face nimic sau ce??Ba noobule care esti noob, eu ma descurc in orice situatie si daca ar fi sa pierd sublideru eu tot fac + si cn ti-a zis tie ca un sublider trebuie sa organizeze? cum pe mine nu ma organizeaza nimeni si fac + pe mintea mea asa pot face si restu, daca capul tau e setat pe 0 si nu te duce mintea e treaba ta, eu nu stau sa le explic cu lux de amanunt unde trebuie sa se puna, trebuie sa imi fac si eu scorul CA DE AIA EXISTA /ORDER 4 CU DEAGLE, TEC9, COMBAT SHOTGUN, AK-47 SI RIFLE, DACA TREBUIA DOAR SA ORGANIZEZ LA /ORDER 4 PRIMEAM PRASTIE NU ARME. Da ba nu vrei sa iti zic si cand sa apesi pe click?? Vrei comanda de tragere sau ce??Vezi-ti ba de treaba ta si nu mai enerva lumea, M1h41 mi-a zis ca nu e nevoie sa organizez ca se ocupa el de asta, eu trebuie sa merg dupa killuri si + de asta stau 4/4 wars cu el pe skype si hotaram acolo unde ducem membri asa ca ba daca nu stii mersu treburilor nu te baga, vezi-ti tu frumos de nasu tau si nu te mai baga ca un spin in talpa.

Hai pa ca ma enervezi.

Ce ai cu cioaba ba?Daca te enerveaza nu-l lua in seama.

Mai cititi odata prima pagina,luati o gura de aer si lasati certurile, nu ma faceti sa trec la sanctiuni in joc. Sa fie ultima daca cand va atrag atentia. Topic inchis pe timp nedeterminat.

EDIT: Topic re-opened! Ati vazut ce ii s-a intamplat lui Pittbull07 pentru posturi aiurea? Daca nu vreti sa o luati pe urmele lui va sfatuiesc sa nu mai faceti posturi aiurea, sau pentru cearta. Mai recititi odata prima pagina a topicului.

Edited by M 1 H 4 1 ZEW

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic