Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Degeaba ai servere cu 1000/1000 daca nu ai admini care sa il intretina, da, la partea de reclamatii va descurcati bine, dar la codati sunteti BATA/PALETE/SLABI nu aveti habar de nimic, nu mai vorbesc de pile.Dau report de o luna-2 cu sprites care rupe wall+aim+seminorecoilu si odata nu mi.a raspuns un admin.Azi am dat report de peste 20 de ori si mi.a raspuns Draco (sunt pe el) , dupa 2 minute ii da mute lu unu pt nush ce.....se vede cat era pe el......dupa alte de minute dau report si imi raspunde draco cand se termina warurile......ce sa spun, cum sa nu te lasi de server cand tu te chinui sa faci un amarat de + si alti rup codu.Cu siguranta ca daca bag si eu acuma cod o sa iau ban pentru ca na, ei au pile......

Da, ce pot sa zic, nu ai ce face contra 10 codati + care se activeaza WAR DE WAR. ASTAZI AM FOST LUAT DE 2 ORI LA TESTE DA PAUL ALa 1 DATA NU L A LUAT in 2 Luni.@AUR sper sa muriti cu CODU Vostru cU TOT. Si cu asta AM TERminat, nu poti avea un WAR linistit ca vin astia si baga codurile.

Sunt aia codati ma, si tot noi luam ban.Eu n-am bagat cod in papucii mei level 63 sa bag cod, aia au pile

Degeaba stau adminii pe ei, unii probabil se pricep bine sa le foloseasca si e foarte greu sa ii prinzi, pe langa asta stiu sa si le ascunda, la teste.

termina-ta.
[-X

@, ar trebui sa dai edit la evidenta waruri sau macar sa schimbi culoarea.

Se pare ca nu merge sa-ti dau mention :(.

Edited by Zuzi Zeref

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic