Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neata baietii, ce faceti?

Astazi daca luam 4/4 suntem sefi rau de tot, ma duc si eu mai stau in pat si ne vedem in joc mai pe seara, baftalos.

Nick: AndreyCiubotariu
Rank: 2
Vechime în factiune: 14 zile.
De ce doresti sa pleci?: sublider racketz ma lasi? Nu ai invatat nimic din spusele mele. Eu cand a fost vorba sa dau sublider, te-am ales pe tine in ciuda lu bizon. care ma cunosteam cu el de ceva timp..

Sunt de acord sa primesc Faction Punish 60/60 în caz ca se dovedeste ca nu am stat minim doua saptamani în factiune: Da.
Alte precizari: M-ai dezamagit profund ! Ce experienta are ciudatul tau? Vai doamne ! Sunt altii cu 100 de clase peste el : Doud, kevin, slade..

Fa bine si retrage demisia aia odata si hai pe skype sa vorbim!

Baietii, a fost cat de cat ok la war, castigam si pe intersectie daca ramaneati on si veneati pe turf, asta e, sper sa ne descurcam maine

Astazi a fost binisor.. pacat de intersectie,asta este.

Maine dimineata voi face evidenta war doar pe intersectie si HQ SP!Deoarece pe restu' v-ati descurcat bine!Pacat ca nu ati ascultat si la ultimele, si nu ati fi pLecat.

@, Sa te uiti la demisii te rog.

Aceasta este ultimul meu post in aceasta factiune,m-am simtit foarte bine alaturi de niste oameni minutati,sper ca intr-o zi sa vad Las Venturas rosu.Ascultati de Mihai si de cei lalti rang 4+ ei au experienta si stiu cum sa coordoneze.Al vostru 49er,CarrY. ! ( O sa revin intr-o buna zi )

Nub, bafta in viitor, ai fost un coleg de treaba' pacat ca pleci :(

Sper sa ne mai revedem.

Ce are ba serveru?

Nu pot sa intru pe el......

Felicitari, dragonilor!

Maine vreau prezenta MAXIMA! Se accepta doar 3 invoiri. Vreau sa va prezentati la maxim. Lasati tot ce aveati de gand sa faceti in seara asta. Macar maine, 2 ore, veniti toti la war. E nevoie de cat mai multi pentru a pastra hq S.P intersectie/hq s.i LV si sa luam Taxi LV de la avispa.Va rog mult! Chiar si cei cu inactivitati vreau sa vina la war.

Fight and Win like a Brave Man!

Uitati ce imi doreste dragul nostru sublider, apropo ba mihai, invata.l sa vorbeasca frumos!

racketz.png

Acum intelegi big?

Atat il duce capul, el nu e constient ca doar liderul il agreaza in factiunea asta. Racketzzz, acum cateva luni m-am vazut nedorit aici si am plecat, poate imi urmezi modelul. Kevin a stat mult mai mult aici, si la bine, si la greu, de ce l-ai ruga sa plece, dupa ce ai vazut ca ai fost ales in mod nedrept doar pentru ca a avut mihai incredere in tine. Eu am stat 5 luni in care mi-am dat interesul maxim intr-o factiune si am fost promovat departe, tu de la rank 3 la sublider si tot te iei de cei mai vechi ca tine si mai in stare.

Tu nu stii sa asculti ordinele lui mihai/bigdevil.

Tu nu stii sa respecti membrii factiunii.

Schimba-te sa nu ti se urce factiunea in cap, ca daca te vor jos, o sa te dea.

Atat il duce capul, el nu e constient ca doar liderul il agreaza in factiunea asta. Racketzzz, acum cateva luni m-am vazut nedorit aici si am plecat, poate imi urmezi modelul. Kevin a stat mult mai mult aici, si la bine, si la greu, de ce l-ai ruga sa plece, dupa ce ai vazut ca ai fost ales in mod nedrept doar pentru ca a avut mihai incredere in tine. Eu am stat 5 luni in care mi-am dat interesul maxim intr-o factiune si am fost promovat departe, tu de la rank 3 la sublider si tot te iei de cei mai vechi ca tine si mai in stare.

Tu nu stii sa asculti ordinele lui mihai/bigdevil.

Tu nu stii sa respecti membrii factiunii.

Schimba-te sa nu ti se urce factiunea in cap, ca daca te vor jos, o sa te dea.

Pustiule vorbeste frumos. Ochelari de soare la 1 leu luati din balci. Pleaca de aici ca esti un nimic. Ai jucat 1 zi cu wal si ti-au dat ban, mare jucator. TU si dre.jr pritenii elefantii. Daca ma chinuiau si aveam sperma de la o varsta mai frageda fiul meu era in Red Dragon.

Topic inchis pana cand vom rezolva problemele. Nu vreau sa mai vad astfel de subiecte. Nu aveti motive de cearta, daca cineva nu te suporta e de bine, fie ii e teama de tine, fie esti o persoana importanta, daca nu ar zice nimeni nimic de noi, ar fi ca si cum n-am exista, eu unul asa privesc lucrurile. Nu uitati ma: sunteti o familie, o echipa, daca vreti LV-ul maine, puneti capat discutiilor.

Eh, insfarsit a deschis discutiile, incetati ba cu certurile' aveti [/sms] in game.

Revin si eo cu un video frumos mai tarziu.

Gg pt. ieri, 24/24, pacat ca a avut pRobleme serveru' de la waru' 2+, asta e, ne vedem in game, weekend pLacut.

Felicitari, dragonii mei! Ieri am obtinut Las Venturasul, insa , din cauza problemelor tehnice ale serverului, ne-a fost imposibil sa luam hq pimps. Eh, asta e... le-am dat o sansa celor din sp, macar sa nu si-o iroseasca si sa se faca de ras.

Pacat ca n-am putut avea LV mai mult de 30 de minute... ce server.

Felicitari inca odata! Sunt mandru ca am ajutat la ridicarea acestui " Imperiu ", insa recunosc, ca n-as fi facut nimic fara voi ma, dragonilor. Din cate am auzit, de luni se schimba programul de war ( Va fi o mare pierdere pentru mine si ceilalti membrii rdt cu o vechime considerabila. Nu vom pierde doar o legenda, un lider, un membru adevarat, ci si un frate. Remember Blue Lantern,49er, RedPole , White Paper Fan, Vanguard, Mountain Master, Dragon Head Slade (yoMarian20) ! ). Luni iar 24/24, no?

Edited by BigDevil Zuz

@Petru56, asa e cand esti lider.. Esti vanat din toate colturile.. Bota, ai grija, daca ti-a sesizat greseala asta sigur o va astepta si pe urmatoarea.

Nu iau apararea nimanui, nici a lui BoTa nici a lui Silas, dar hai sa fim sinceri, si sa nu ne mintim singuri. Daca si voi ati prinde pe M1H41 la fel i-ati face, nu nega, pentru ca nu sunteti mai breji si nici noi.

Toti ne plangem ca vai asa e serverul acum. Ne plangem ne plangem dar noi suntem la fel.

Respect la unii membrii din pimps care stiu ce inseamna corectitudine.

Nu ma cert cu nimeni, vreau doar sa lamuresc niste chestii.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic