Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Diezlle, doresti sa te mai ocupi de topicul ,,Evidenta war''?

Am nevoie de un membru activ si serios cu rank 3+ care sa se ocupe de de topicul cu asasini!

Eu ma ocupam si cu assasinii' dar la ev. War, nush, daca nu vrea altu' o fac tot eu.

Welcome printu, si celorlalti'

wow, 4 lideri am avut in aceasta factiune, si timpul a fost scurt. Lucrul bun este ca desi cineva renunta la functie, este foarte atasat de factiune si ramane si asa alaturi de ea.

Felicitari inamicului meu comun cu fasth, aliatului meu comun impotriva lui fasth, sotiei mele de la inceputul inceputurilor, sustinatorului meu, persoanei pe care o suparam zilnic si vedeam o mare distractie in asta, persoanei care a reusit sa ma ierte in ultima perioada ( sper ), felicitari Kevin.

Esti exemplul ca poti face impact undeva fara o vechime imensa, prin prezenta intensa si prin modul in care te-ai atasat de membri si le-ai dat atentie. Noi stim cum era sa ne tina SP in HQ, dar erai pozitiv si cautai strategii mereu.

Trebuie sa incepeti sa imi notati vorbele in ceva carte.

Noul subleader Red Dragon Triad este LioN.Felicitari!

Vreau sa stiti ca Lion nu este aici pentru a aduce membri, i-am explicat ca am membri foarte buni.A fost adus aici pentru ca cunoaste foarte bine orasul Las Venturas, pentru ca este serios, nu este genul ,,cu nasul pe sus'' si am incredere in el!

Maine avem 4 waruri foarte importante, accept maxim 5 invoiri, tinand cont ca suntem 40 in factiune, trebuie sa fim 35 maine pe [/members].

20:00 - 20:30 - Red Dragon Triad vs Avispa Rifa - Avispa SF

20:30 - 21:00 - The Tsar Bratva vs Red Dragon Triad - Bratva I LV

21:00 - 21:30 - The Tsar Bratva vs Red Dragon Triad - Bratva II LV

21:30 - 22:00 - Red Dragon Triad vs Southern Pimps - Pimps LV

Edited by Kevin ZEW

Salutare , bine v-am gasit sper sa ne intelegem bine , asta conteaza cel mai mult , turfurile vin pleaca,noi trebe sa ne distram la wars

Printu si Darius tot voiati sa va vedeti in video :)

Salutare , bine v-am gasit sper sa ne intelegem bine , asta conteaza cel mai mult , turfurile vin pleaca,noi trebe sa ne distram la wars

Printu si Darius tot voiati sa va vedeti in video :)

Salut,salut,welcome, sper s'ne conduci spre victorie, si una mare.

Maine sa fiti toti on, avem war pe HQ Avispa!Nici o mafie nu la mai luat de mult, deci haideti sa ii batem!

Eu ma pregatesc sa ies, ne vedem maine, Nb rDt, LioNeL, sper sa ne coordonezi foooooarti' bine la war.

Eu mi-am depus demisia, va urez mult succes tuturor si va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine astea 3 luni, chiar daca n-am prea vorbit eu pe /f sau n-am coordonat la waruri, am luat Las Venturas impreuna si asta conteaza, sper sa luati iar orasul si sa va extindeti si in LS, ascultati de rank 4+ la waruri, mult succes!

Se pare ca a venit vremea sa plec si eu. Tin sa-mi iau ramas bun de la cei mai buni prieteni ai mei, de la familia mea, de la casa mea.

Sunt sanse mici sa ma mai apuc iar de sa-mp vara viitoare, si chiar mai mici sa mai prin pe unu din voi in rdt, insa daca aveti ambitie si va puneti sufletul, poate o sa va gasesc in factiune chiar si peste un an, asa cum suntem noi si doud, poate va voi gasi lider.

Va pup mult ma, dragii mei! Va iubesc! Aveti grija ce faceti cu LV, nu-l pierdeti asa cum l-am pierdut si eu de mai multe ori, este foarte neplacut.

Kevin, vezi ce faci cu liderul. Esti un lider bun, scapa de inactivi.

Fight and Win like a Brave Man!

Salutare lume!

De astazi sunt noul vostru coleg, sper din tot sufletul sa ne intelegem si sa cucerim orasul LV in cel mai scurt timp.

Maine la ora 19:50 va rog frumos sa fiti in HQ pentru waruri, vreau sa facem treaba buna.

Deci eu o sa imi dau toata silinta si o sa fac tot ce pot pentru aceasta factiune, sper ca si voi sa faceti la fel si sa ascultati de rank 4+.

Salut dragonashii mei!! Fara report plz!!! Vreau sa va spun sa nu va dati niciodata batuti, eu stiu ca sunteti in stare, voi stiti asta (sper), daca pierdeti 2,3 zile nu are absolut nimic, e normal, ba chiar firesc, nu incepeti sa va dati demisiile, invatati din greseli si lovtii unde-i doare mai tare pe adversari..

Pentru a va motiva am facut un video, cu momentele de pe vremea mea :));))https://youtu.be/T-jncCPM5EM . Vizionare placuta!! Sper ca mi-a reusit.

Ascultati de Kevin. !!! Va pwp baaaaai dragonashilor! Mereu voi ramane un ROSU indiferent de culoare mea de pe TAB.

Salut dragonashii mei!! Fara report plz!!! Vreau sa va spun sa nu va dati niciodata batuti, eu stiu ca sunteti in stare, voi stiti asta (sper), daca pierdeti 2,3 zile nu are absolut nimic, e normal, ba chiar firesc, nu incepeti sa va dati demisiile, invatati din greseli si lovtii unde-i doare mai tare pe adversari..

Pentru a va motiva am facut un video, cu momentele de pe vremea mea :));))https://youtu.be/T-jncCPM5EM . Vizionare placuta!! Sper ca mi-a reusit.

Ascultati de Kevin. !!! Va pwp baaaaai dragonashilor! Mereu voi ramane un ROSU indiferent de culoare mea de pe TAB.

Prea frumos frate, ai tot respectul meu. Pacat ca ai plecat...

Salutare lume!

De astazi sunt noul vostru coleg, sper din tot sufletul sa ne intelegem si sa cucerim orasul LV in cel mai scurt timp.

Maine la ora 19:50 va rog frumos sa fiti in HQ pentru waruri, vreau sa facem treaba buna.

Deci eu o sa imi dau toata silinta si o sa fac tot ce pot pentru aceasta factiune, sper ca si voi sa faceti la fel si sa ascultati de rank 4+.

Welcome back, ne vedem in game, nb RDT

ne vedem in 12 ore.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic