Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Factiunea RDT este in cautare de lider Assasini.

Cerinte:

1. Activitate
  2. Seriozitate
  3. Skill la arme. (rank 3+)

​Daca credeti ca aveti destul timp liber ca sa va ocupati de blacklist-ul factiunii si doriti sa fiti lider la gruparea assasin astept un pm cu nicknameul din game si intervalul de ore in care jucati.

Edited by Kevin ZEW

A vazut acolo un CS si mi-a dat ban. niciodata nu a fost deschis!

FELICITARI BA, AI PICA PE RDTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

gg cauti si in gaura de sarpe, VA IUBESC RDT !

Edited by Kevin ZEW

Da nu vad de ce ai pus Seriozitatea si activitatea in puncte diferite, pur si simplu Activitate si Seriozitate. Gaseai tu si al 3 lea motiv :))

A vazut acolo un CS si mi-a dat ban, nu l-am folosit de mult rau.........

Baa, ce s-a intamplat ma, fa cerere de Unban, poate iei unban.

SINGURUL OM CAPABIL SA PREIA ACEASTA FACTIUNE ESTE BIGDEVIL ALTFEL SE DUCE RDT!

AM FACUT TOT CE AM PUTUT PENTRU ACEASTA FACTIUNE , DAR DACA SARPE ARE PICA PE RDT PENTRU CA A FOST LIDER, PROBLEMA LUI.

A vazut acolo un CS si mi-a dat ban, nu l-am folosit de mult rau.........

Imi pare rau, dar daca era de mult trebuia sa il stergi. 300/60 FP te mananca

SINGURUL OM CAPABIL SA PREIA ACEASTA FACTIUNE ESTE BIGDEVIL ALTFEL SE DUCE RDT!

AM FACUT TOT CE AM PUTUT PENTRU ACEASTA FACTIUNE , DAR DACA SARPE ARE PICA PE RDT PENTRU CA A FOST LIDER, PROBLEMA LUI.

Ce sa facem ma, daca tu ai preferat sa il retrogradezi pe BigDevil asta e, nu are cum sa fie lider. Practic i-ai smuls sansa asta.

BA, BIGDEVIL RAMANEA RANK 6 DACA NU ISI DADEA DEMISIA, DAR A PREFERAT SA PLECE!

Imi pare rau de tine kevin,inteleg ce spui tu , ca sunt altii care baga in fiecare zi cod si tot nu-i prinde dar ai facut o greseala chiar daca l-ai bagat acum mult timp si pentru o perioada scurta de timp...dar e decizia adminilor si doar asa putem scapa de cei care dau zi de zi cu cod...

Succes mai departe ! :)

Ar fi corect sa fie BigDevil in lista aia pentru viitorul lider RDT.

Azi la ora 19:50 (maxim) sa fiti in HQ cu job arms si materiale, cn nu are arms sau materiale are amenda 30k!!

Chiar daca nu avem lider vreau sa veniti la waruri si sa aratam tot ce putem.

Absentele se sanctioneaza cu amenda / FW.

Doar cei cu motiv bine intemeiat vor fi invoiti.

Edited by PIttbulL07

Avispa Rifa a luat Wipe pentru distribuire coduri. Kevin nu ne-a dat nici un cod.

In fine, Pitbul, ce rost mai are, daca facem 3 runde ne-a pus Dumnezeu mana-n cap

Salut baieti! Vad ca nu va este deloc bine. Ba kevine, Ce-ai facut ma? Fa cerere unban, poate ti-o accepta.

Nu va pierdeti cu firea. Stati uniti si o sa reusiti. Vad ca acum, RDT trece prin cea mai grea perioada de cand ma stiu, insa cu efort mult o sa reusiti sa treceti peste.

Apropo, kevin nu m-a retrogradat.Eu am decis sa plec.

#UnbanKevin.

Salut baieti! Vad ca nu va este deloc bine. Ba kevine, Ce-ai facut ma? Fa cerere unban, poate ti-o accepta.

Nu va pierdeti cu firea. Stati uniti si o sa reusiti. Vad ca acum, RDT trece prin cea mai grea perioada de cand ma stiu, insa cu efort mult o sa reusiti sa treceti peste.

Apropo, kevin nu m-a retrogradat.Eu am decis sa plec.

#UnbanKevin.

Asta este, pacat ca ai plecat.. asa cum avispa aproape se ridica, asa vom face si noi.

Topicul de discutii a fost redeschis. Cititi prima pagina a acestui topic si respectati cerintele, nu mai vreau sa vad spam sau postari inutile de genul " Salut, acum m-am trezit si intru in game " in caz contrar veti fi sanctionati in joc.

Salut dragonashi! Felicitari BigDevil nu sti cat ma bucur ca ai luat, ai grija la sublideri si tine minte ce ti-am spus. Iar voi ceilalti nu va dati batuti orice infrangere aduce beneficii, invatati din greseli vorba aia ,, un shut un fund - un pas inainte''. PS: Pentru a va amuza putin uitati-va la videoclipul acesta https://www.facebook.com/SellyOficial/videos/vb.1415900531976634/1667247570175261/?type=2&theater .

In sfarsit dupa secole am fost si eu avansat in grad. :)) In primul rand ii multumesc lui Bigdudu care va ridica si organiza acest gang foarte bine in calitate de lider, si multumesc si celor care m-au sustinut!

Nu uitati, maine la ora 15:00 sedinta importanta. Se vor dezbate chestiuni importante.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic