Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/11757acel moment cand se introduce retea de net in satra in care stai..., esti smeq sunt mai nolifer am ca tine, am mai multe ore jucat omg :( 30h in 14 zile, el avand 25h si eu tot sunt no lifer el cautand sa vada cate ore jucate am :(, ya dude m-ai prins aici, vreau si eu viata ca a ta :(, btw vorbeste de sensul cuvintelor un om care este batut de cratima. Csf, asa e viata.

EDIT: Eu sunt ala de sta 25/24 la discutii sa ia poze si sa faca post el nu avand nici macar o implicatie in treaba =)). My bad cu si.

Edited by AIM LORD

Facem, facem.

Acum cand e un singur loc se gasesc sa aplice 7 :)

Meh. A fost frumos la sedinta si antrenament. De luni sa fiti foarte activi sa luam LV

Si eu nu am fost,,,, vroiam să va fac o "morala" de neuitat.

B-Olympics Summer 2015

As dori sa fac un mic anunt. Olimpiada de vara 2015 a fost mutata cu o saptamana mai devreme, astfel incat acum incepe pe 18.08.2015, adica marti. Mai multe detalii gasiti aici.

Multumesc pentru atentie.

Turfurile de lângă HQ o să le luăm dar dacă continuați cu învoiri în halul asta nu trecem de 7-8 teritorii. Mai ușor cu învoirile pe motive banale, mai bine ziceți direct ca nu aveți chef să veniți. O să vină waruri grele și cu 8 învoiri pe zi putem spune adio la oraș .

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic