Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Adevar graiesti Graure..

GG squatch pentru attack. Maine s-ar putea sa nu fiu prezent la waruri, asa ca va las in grija lui Cosmin, Squatch si diezlle. Sa ascultati de ei maxim, sa nu ii faceti sa se tipe la voi cum imi faceti mie si sa fiti cat mai multi on. N-o sa va mai accept invoirile ca pe bara rulanta, asa ca fiti mai activi si dati-va silinta pentru acest gang!

Nu stiu de ce sunteti asa deprimati, eu inca cred ca v-ati descurcat bine fata de datile trecute, sa pierdem din start cu 0-8. V-ati descurcat mai bine cu 30 si ceva in factiune fata de cand eram 41 dar multi nabi care ne trageau in jos.

Incetul cu incetul ne ridicam si noi, pasi mici dar precisi.

Neata Graur, neata camarazi.

Are dreptate Doud, si eu am fost mai multumit dupa waru de ieri desi am avut -1, parca am fost mai treji de data asta. Important e sa nu ne culcam pe o ureche, sa ne dam silinta in continuare fiindca putem.

O zi extra, deo.. la scoala, ne vedem dupamasa in game.

Urasc membrii care isi dau demisia cand factiunea e la greu (nu cred ca sunt singurul) , si cand ne este cel mai bine trebuie sa aleg 3 aplicatii din 100, toate fiind bune. Sunt unii care isi dau demisia ca ei chiar nu mai pot sta, nu am ce comenta despre aceia, dar ceilalti... Apreciez cei care au ramas, cei care sunt loiali factiunii, si o sa ii tin minte.

P.S.: PLATITI-VA AMENZILE CEI CARE AU DE PLATIT!

Edited by ph AlexDOUD rTn

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/34948Cum sa faci asemenea post? =))) Mie mi`ar fii rusine sincer:)). Sunt atatia care au experienta in gangul asta si se trezeste un neauzit sa faca post:))). Si invata sa scrii inainte sa faci cate un post/aplicatie etc. ca te faci de cacat mai tare. Oricum gg, bine ca l`ai prins cu aim ca nu stiam ce sa ma mai fac cu el X_X:O .

PS: Mi`ai facut seara mai frumoasa =)))

Edited by Cristi95 ZEW

Urasc membrii care isi dau demisia cand factiunea e la greu (nu cred ca sunt singurul) , si cand ne este cel mai bine trebuie sa aleg 3 aplicatii din 100, toate fiind bune. Sunt unii care isi dau demisia ca ei chiar nu mai pot sta, nu am ce comenta despre aceia, dar ceilalti... Apreciez cei care au ramas, cei care sunt loiali factiunii, si o sa ii tin minte.

P.S.: PLATITI-VA AMENZILE CEI CARE AU DE PLATIT!

Toti am vrea sa ne bucuram de glorie fara jertfa, sa nu rabdam nici un pic de scarba, sa traim numai momente bune, sa nu ne umilim, imposibil. Nimic bun nu iese fara jertfa.

Eu nu-i urasc, dar as zice ca asta-i sita care ne cerne pe unii de altii. Si mai e si zicala aia ca "aurul in foc se lamureste".

Factiunea oricum e inca in formare nu toti membrii sunt decisi 100% daca aici si-au gasit locul. Timpul o sa decida membrii care vor ramane pe parcurs si la bine si la greu. Rabdare multa Doud si rezultatele o sa apara in timp.

Unii ar zice ca postu asta e pupincurism la lider, sa zica, legile astea nescrise sunt de cand e lumea.

O zi faina camarazi, ne auzim pe /f.

Edited by Zazb0Tz0rr

Salut.

Avand in vedere numarul foarte mic de membrii, nu putem spune 'calitate, nu cantiate'. Este logic ca nu o sa avem vreun turf luat prea curand. Prin urmare, va rog macar sa dati atack, cate un war pe zi cel putin, dar sa fie in LV, ne mai distram si noi putin in game.

Succes.

Doud, vorbesc serios acum iar, O sa fie greu sa va ridicati, foarte greu.. Asta e, sper macar sa va intelegeti.

Mor de ciuda cand vad ca nu pot sa va ajut...

@@Maxim ZEW, Esti bulangiu rau, sa-ti moara la intrare. si SP si altceva. Sper si sunt sigur ca nu o sa luati LV cat timp destema si Beyond is in TTB. Pup frate care esti bulangiu.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic