Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba Virus, vezi ca ai calitatea putin slaba si editeaza si tu calumea, adica nu edita cand dai arma lui x ori cand mergi cu masina pe turf, filmeaza doar fazele important, nu filma ce iti cauta adminul in PC la test TW, ai pus titlu "WARS #1", asta inseamna ca este war, nu test TW si altele. Incearca sa pui doar faze cand faci kill, cand este mai important, cum am zis mai sus, nu pui cand iti da x arma ori dai, atunci cand dai /order, cand mergi pe turf... asta nu intereseaza pe nimeni.. Un mic sfat.

Epical nabu a luat lider, gg.

Uite un exemplu, Virus.

Am avut 22 de kill-uri si este de doar 3 minute jumate, puteam sa-l fac si mai mic insa am facut cu Speed sa nu mai tai asa mult, tu la 6 kill-uri ai 3 minute =))))

PS: Nu sunt eu marele expert, insa poate te ajuta sfatul meu.

Edited by BlasT RETRAS

@,Şi ban pentru coduri cine a avut? =)) Glumesc.

@@AndreyCiubotariu, @, Ce naibii, mă? Theliar ăla e disperat rău. Ia la teste doar rank 0 din RDT, lol. Păi ăştia nu au dat testul şi îi ia la teste (de parcă ăia şi ştiu ce e ăla team viewer, ammy admin sau mai ştiu eu ce). Din alte facţiuni nici nu ia, la waruri face wank şi pupă în cur adminii cu grad mare.

@@South Max, nush care-i faza dar serverul asta incepe incet incet sa se duca drq...toata lumea are pile, adminii iau la teste numai pe cine vor, in unele cazuri(pun pariu) ca adminul chiar daca isi ia un prieten la teste, nu-i da ban pentru de...cum sa da-i ban la prieteni.

Eu am iesit de la primul war, luam desync din 5 in 5 minute, aveam lag(cred ca am tras virusi ceva de pe net si consuma mult ram) + ca deja m-am saturat, toata lumea are job-ul arms la war, nimeni nu da arme, oke, o sa facem un antrenament de dat arme, infara de cel de Duminica, poate asa invatati sa da-ti si arme.

Si stii care-i faza si mai smechera???

NIMENI DAR NIMENI NU DA PM CU CEI CARE NU DAU ARME

Edited by xEpical

@@South Max, nush care-i faza dar serverul asta incepe incet incet sa se duca drq...toata lumea are pile, adminii iau la teste numai pe cine vor, in unele cazuri(pun pariu) ca adminul chiar daca isi ia un prieten la teste, nu-i da ban pentru de...cum sa da-i ban la prieteni.

Eu am iesit de la primul war, luam desync din 5 in 5 minute, aveam lag(cred ca am tras virusi ceva de pe net si consuma mult ram) + ca deja m-am saturat, toata lumea are job-ul arms la war, nimeni nu da arme, oke, o sa facem un antrenament de dat arme, infara de cel de Duminica, poate asa invatati sa da-ti si arme.

Si stii care-i faza si mai smechera???

NIMENI DAR NIMENI NU DA PM CU CEI CARE NU DAU ARME

Sa se planga! Atata timp cat exista comanda /creategun... Faci skill 5 si numai plangi!

@@AndreyCiubotariu, de-acord cu tine Andrey, dar eu pot sa ma dau exemplu, la mine a durat peste 2 luni sa fac skill 5 Arms si cand am facut skill 5, am luat lider si am toate armele din /order :|

In fine, ideea e ca astia intra pe samp si nu fac altceva decat sa joace la barbut si sa faca DM aiurea SAU sa nu intre deloc pe samp, nici la waruri si cand intra "De ce am luat fw?"

Alt exemplu, ieri sau alaltaieri l-am acceptat pe unu Pr1ntu pentru teste, azi, de dimineata, cred ca era vreo 9 sau 10 ceasul, pana la ora 11-12, mi-a dat sms si m-a sunat sa dam testele, cand a vazut ca ii dau dauna a venit cu scuza "Am tinta noua si nu m-am obisnuit cu ea...hai inca 2 duele de incalzire"

POI BA, DE DIMINEATA DE LA ORA 9-10 PUTEAI SA TE ANTRENEZI NU SA MA FRECI PE MINE LA CAP DIN 10 IN 10 MINUTE CU SMS SI /CALL-URI INTREBANDU-MA "CAND DAU SI EU TEST"

Edited by xEpical

Salut RDT, am revenit, dar cu windows-ul schimbat. In trecut am facut o greseala, cand m-am lasat de comunitatea rivala am intrat cu renko si imi aparea la registru.

Acum jucam curat pe B-Zone pentru a nu lua ban!

Dar cand dau la OSF si scriu renko imi apar niste chestii in chineza, chiar si renko.exe, dar nu l-am mai folosit + windows schimbat.

EDIT: Deci, cand intru in samp mi-l deschide, se incarca bara aia pana la jumate si pe urma se blocheaza si ramane asta, de ce? HELP!

In loc sa faci Double-post puteai sa da-i direct EDIT la postul asta.

Edited by xEpical

Salut Red Dragon Triad, cativa membri m-au rugat sa pun acest mod pe forum.

Cu acest mod poti pune tinta diferita pe fiecare arma.

1. Instalati crack-ul asta, celelalte nu merg: http://www80.zippyshare.com/v/Q7afTf83/file.html

2. Dupa ce ati instalat crack-ul, bagati SAMPFUNCS.asi in fisierul principal GTA SA: http://www50.zippyshare.com/v/OWo1oTKH/file.html

3. Bagati acest crosshairs.cs in CLEO: http://www62.zippyshare.com/v/oBz5zfGU/file.html

4. Bagati acest hud.txd in fisierul models: http://www25.zippyshare.com/v/xZjQRlWQ/file.html

Hud-ul il editati cu ce tinta/radardisc/icons vreti.

Dati +1 ca v-o luati!

Edited by qLe0NardKING

Bine tu darois. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase , dar din pacate sunt peste tine la orice capitol. Ai vazut ca merge pimps bine, gata ai aplicat ca sa " devii" mare jucator... Un jucator bun se vede intr-o mafie care sufera nu in cele ce castiga zi de zi...

Ghiciti cine s-a intorsss!!!! Pe unii va stiu, pe mine unii ma stiti, ideea ca de luni toti on la waruri si jucati defensiv, lasati membri care stiu sa traga sa faca scorul voi mentineti influenta! Si va vreau pe toti toti on nu ma intereseaza. M1 is back

Salutare dragonasi, probabil nu ati stiu sau nu ati vazut ca Duminica am avut antrenament.

Am facut evidenta si vreau sa va anunt ca aveti amenzi de platit, nu de alta dar va spun si aici pentru ca nu vreau sa dau FW la 3 sferturi de factiune.

Aici aveti evidenta: http://forum.b-zone.ro/topic/254342-red-dragon-triad-antrenament/

Amenzile le platiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/93480-red-dragon-triad-seifcash-deposit/

Aveti timp sa le platiti pana azi(11/07/2016) la ora 22:00, in caz contrar, primiti FW.

De asemenea, vreau sa fim 30+ azi la waruri!!!

Cine nu poate ajunge sa faca cerere de invoire!!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic