Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Max, il iei dupa adobe original si iei crack dupa net, il bagi in fisier si e full.

EDIT: Ba, ce sunteti asa. Asta e daca am pierdut si azi. Poate vin membrii noi buni si o sa ne reunim, nu trebuie sa va dati demisia pentru un worst sau un FW. Nu are rost sa iei FP pentru un turf pierdut sau pentru membrii care nu asculta, o sa faca Epical sa asculte chiar daca va trebuii sa dea FW.

Eu nu ma plang ca nu fac secundele la war sau ca fac -, tot raman si incerc sa ma fac din ce in ce mai bun pentru a ajuta acest gang minunat.

In Southern Pimps trebuie sa recunoastem ca sunt membrii foarte buni (SiLENT), dar si cate unul cu un joben activat.

Edited by LeoNardz0r

@, ba, de cate ori trebuie sa-ti zic sa nu mai postezi de 2 ori consecutiv????Exista functia edit.

Edited by xEpical

@,N-a răspuns, încă!

Smooking, cea mai mare femeie! E prieten cu mine şi face post de pe conturile altora. Mr.bobec (cel care juca pe cont) îmi e prieten bun, d-aia i-am zis cuvintele ălea. Dar na, ce să faci. Animale deghizate în oameni.

@,N-a răspuns, încă!

Smooking, cea mai mare femeie! E prieten cu mine şi face post de pe conturile altora. Mr.bobec (cel care juca pe cont) îmi e prieten bun, d-aia i-am zis cuvintele ălea. Dar na, ce să faci. Animale deghizate în oameni.

Da nu stiu cum le faci tu p-astea , vezi ca nimeni de pe jocu asta numai e cum era odata numai fii prost si vorbii tot cu oricine.

@@iLIVE,=)) 7-3 pentru RDT, apoi 8-7 pentru ăia. Ce să zici. "rasa mă-tii" - limbaj vulgar :-J. https://dexonline.ro/definitie/rasaDefiniţii pentru "rasa". Ce vede el vulgar în asta, nu am idee. Cel mai bine e să joci codat şi să faci afaceri ilegale, aşa nu primeşti fw-uri / ban-uri aiurea.

@@South Max, a fost 7-0 apoi ne-au batut si la influenta si la tot...la ei e altfel, intra dupa ce incepe waru.La noi, fix invers, dupa ce incepe waru, daca mor odata, gata /q.

Deci...cred ca nu mai revii RDT max...scuze inca odata, a fost vina mea ca am raspuns.

@@iLIVE, poate iei unban, o sa avem si noi perioada noastra de glorie, nici nu ma gandesc sa renunt.

@, si tu la fel, hai cu unban-ul.

Imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad admini neauziti cu functia luata pe pile. Au inceput sa extermine cate putin din fiecare gang.

Cine ** mea mai e si neauzitu' ala de Jocker, n-am auzit de el in viata mea si vine el si ii da ban lui dRE.

Bai (Jocker), dRE (Focker) era langa mine mine cand a luat ban, dai ban fara teste TW?

Edited by xEpical
Ai grija la limbaj, poate iei ban.

Cam atat si cu cariera mea pe b-zone, server full pile, admini de tot rasul nu mai merita sa joci pe aceasta comunitate tinem legatura prin skype.

@, Ma pis pe ei de admini de tot rasu frate nu mai are rost sa te joci pe server l-au stricat rau de tot.

Se cam vede codu,degeaba zici ca esti curat ca tu dadeai secunde din picioare de la 80m. Sa-ti aduc aminte, faza de ieri de pe caligulas lv lângă chestia aia rosie cand te ai intalnit cu mr.bobec si i ai dat secunda din picioare de la vreo 70,5m?

Scz de post, dar merita o replica.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic