Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut. Din ce vad astazi sunt war-uri, dar nu cred ca voi participa... Va urez bafta de pe acum si weekend placut.

Ne auzim pe saptamana viitoare

#poza noua

De la stanga la dreapta: Calderon , Bizon , AndreyCiubotariu

Edited by AndreyCiubotariu

@@AndreyCiubotariu, sper ca de luni sa incepem in forta, sa luam turfuri.

Nu ne-a anuntat nimeni inainte ca azi o sa putem da atacks si o sa avem wars...ca in codru...

Si asa era plictiseala fara war-uri. E greu acum, pana ne revenim :)). O sa se simta lipsa a 10 zile de war-uri...

Felicitari baieti, mi-a placut modul in care v-ati prezentat la warurile din seara aceasta. Ca prima zi de sublider, am incercat sa imi dau toata silinta ca sa castigam warurile. Dupa cum ati putut observa( cei prezenti la waruri), am organizat cat s-a putut de bine si rezultatele s-au vazut. In continuare avem nevoie de prezenta voastra la waruri, fara ea este imposibil sa castigam. M-am uitat peste waruri si am observat ca unii dintre voi faceti scoruri negative la toate warurile, indiferent de adversar, ce vreau sa va spun este ca voi trebuie sa stati cat mai mult retrasi si sa incercati sa trageti in adversar din spatele unui obstacol, in acest fel restul colegilor care se pricep sa traga cu arma si au experienta in mafii sa vor ocupa de eliminarea adversarului de pe turf. Pentru unii dintre voi, cei care nu au experienta, aceasta mafie poate este prima si va este greu la inceput. Sunt total convins de asta, ce este important este sa ascultati de cei cu rank-uri superioare, iar la waruri sa urmati in totalitate ordinele rank 4+ si sa jucati cu cap, sa stati pe pozitii mereu in preajma altor colegi si sa nu muriti aiurea. De luni incolo, avem nevoie de o prezenta de minim 30 la waruri pentru ca sansa de castig a warurilor sa fie cat se poate de mare. Felicitari inca o data pentru mobilizarea din timpul warurilor. Sa ne auzim cu bine luni la waruri. Sa aveti un weekend deosebit.

u_Mm75xf.png

@, iti dau +1 doar sa nu mai dai [/fvr] fara sa anunti pe [/f].Cand ai dat atunci am murit de 2 ori =)) Nu-i nimic..

Oricum felicitari tuturor pentru ca am putut castiga foarte usor cu TTB( aia care se cred foarte buni ), zicea Ripzor ca ramanem fara hq, dar se pare ce mi-a dat ignore dupa ce am treminat war-urile.. A stiut ca-i zic ceva. Oricum va felicit pe toti pentru ca ati ascultat de mine ( mai putin, deoarece eu nu am organizat asa mult ) si mai mult de Wlady, daca o sa ramanem in aceasi formula fara sa iesim unul dintre noi de la sublider si sa ne schimbam, putem castiga si mai usor, noi fiind 22 maxim pe turf am putut sa facem fata la TTB. Sincer sa fiu nici eu n-am stiut ca o sa avem war, am fost luat pe nepregatite, asa ca luni vreau sa vad 30+ la wars. O sa fac evidenta si invoiesc doar persoanele care au un motiv bine intemeiat. Am luat si eu un best de cand am sublider, in factiune am si eu acolo " cateva ", unu best noroc cu Wlady ca l-am omorat :)) :3 Sper ca pana luni ne auzim cu bine toti. Bafta! :* :*

Edited by HawKing nWo

@@DenisOtniel, nush ce a fost acolo, se vede foarte clar ca caracterul tau era cu tinta intr-o parte si glontu s-a dus fix in asta, nici mai la stanga nici mai la dreapta, fix in el.Posibil sa nu fi folosit renko/aimbot da; ideea e ca faza e ciudata, ala nu a apucat sa-ti dea dmg cu Tec si tu ii da-i 3/3 cu Deagle din run, nu-i oke.

@ @ felicitarii nabii mei, multumesc pentru ajutor, atat voua cat si celorlalti care incerca sa faca ceva la waruri, chiar si celor care fac scoruri mai putin bune, am incredere ca incerca macar.

#RDTWillRaise

#LastMonth

#LastChance

Edited by xEpical nWo

@@DenisOtniel, nush ce a fost acolo, se vede foarte clar ca caracterul tau era cu tinta intr-o parte si glontu s-a dus fix in asta, nici mai la stanga nici mai la dreapta, fix in el.Posibil sa nu fi folosit renko/aimbot da; ideea e ca faza e ciudata, ala nu a apucat sa-ti dea dmg cu Tec si tu ii da-i 3/3 cu Deagle din run, nu-i oke.

@ @ felicitarii nabii mei, multumesc pentru ajutor, atat voua cat si celorlalti care incerca sa faca ceva la waruri, chiar si celor care fac scoruri mai putin bune, am incredere ca incerca macar.

#RDTWillRaise

#LastMonth

#LastChance

Nu oricine poate trage asa ;)

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic