Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Astazi, 11/01/2017, la ora 19:55 va astept in HQ pentru disputarea war-urilor. Prezenta este obligatorie, cine nu poate veni sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat. Absenta fara cerere va rezulta prin sanctionarea cu FW. Acceptam maxim 3 invoiri numai cu un motiv intemeiat!

Today, 11/01/2017, at 19:55 everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. We will accept only 3 pass requests.

Please try to come in large members, the wars are not hard at all, we played 20-22 in turf against 30-32 or more, and we lost in the last rounds...

We can win win easy if we come 30+ in war.

Good night!

Buna ziua domnilor.. si dragonuu! Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Care mai e viata voastra? Sunteti bine, sanatosi? Este totul in regula? Va simteti bine? Am inebunit? Poate, da, nu stiu, ma plictisesc, hai bafta!

Se pare ca va parasesc dupa aceasta seara, nu o sa joc impotriva voastra desi as vrea cu ardoare sa ma duc in SP sa-l mai bat un pic pe terminatul ala care are olita in loc de scaun la calculator.

Va pup! :* O sa las aici un video cu Wars in momentul in care il voi face.

Salutare, un Weekend placut va doresc! Pana luni sa incercati sa aduceti cativa membrii care au habar ce este acela un gang. Cu 10 membrii pe turf cum am fost ieri nu putem face nimic....

Mda, nici bine n-am intrat in gang cu un alt cont ca am si fost scos pe motiv interdictie. N-am mai schimbat ip-ul pentru ca nu credeam ca mai am interdictie :))). Oricum nu prea mai aveam timp dar o saptamana, doua asa.. va mai puteam ajuta. Adminii dupa cum bine stim, sunt cam paraleli. Am jucat o luna in Verdant de pe contul Levyy, dar mi-a venit dracii pe jegurile alea din GSB si am injurat pe /report pentru ca ei nu vor sa ii banaze, de.. pilele astea. Eu pe contul mare aveam ip de America ca sa nu isi dea seama ca sunt eu si sa pot juca lejer de pe Levyy. Ce incompetenti.. :)))).

Baftă tuturor cu jocul. Pwp.

Maine la ora 19:45 vreau sa fiti online pentru waruri, le doresc castigate, in special cel de pe hq !

20:00-20:30 RED DRAGON TRIAD - THE TSAR BRATVA RDT LV

21:00-21:30 RED DRAGON TRIAD - THE TSAR BRATVA CREEK LV

Doresc sa fim minim 34, online asa ca se vor accepta doar primele 2 invoiri, si acestea doar daca au un motiv bine intemeiat !

Edited by AT CosminT

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic