Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda... Maine avem iar cu Avispa... Sper sa nu se mai repete povestea de vineri și sa reușim sa ii batem pentru ca totuși 'jucam la noi acasa'.

Cobota By Ioa[N]a frum , vad ca ți-ai făcut transplant , acu ești fata si in joc ca in real-life oricum erai.Da , alergam ca la cum dau " bombardierii" din AViSpA nu ma mira.GG pt waruri.

Cobota By Ioa[N]a frum , vad ca ți-ai făcut transplant , acu ești fata si in joc ca in real-life oricum erai.Da , alergam ca la cum dau " bombardierii" din AViSpA nu ma mira.GG pt waruri.

Bine tu fratemiu. Vezi ca eu nu ma ascund dupa un avatar cu o masina. Nu stiu de unde ai mai aparut si tu. Ma rog, fani am multi..

Ce pl mea sa joc cand patesc numai asa http://imgur.com/a/fOm8X la warurile cu Avispa?

Vio, sa-mi accepti demisia si tu Nyx pripasu ala care se bate la worst ce faci ma? Dai pm la lider ca n-am job la arms? Ne sapam intre noi ma cacatule? Vai de pl mea cu prostii tai Vio. O sa muriti in HQ si succes in statul la calculator in vara asta la 30+ grade. Saraciilor.

MA PIS PE EL DE JOC. UNINSTALL. PA

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

@@DemOnGTA, da-l ma dracu. Oricum nu mai activam mult timp deoarece vine vara, caldura, nebunii etc.. dar cand am vazut ce mentalitate au unii, am decis ca e mai bine sa ma lipsesc de pe acum de acest joc. Pacat de cativa de aici care, chiar sunt baieti si-si pierd timpul aiurea in acest gang cu, copilasi de 14-15 ani.

In curand cam asa ceva o sa faca si Avispa cu voi, din pacate - http://imgur.com/a/OWp8F

Spor la influenta.. si sa tineti minte o vorba de la mine "pestele de la cap se-mpute".

Nu mai vorbiti ma aiurea de Nyx ca omul stie ce face. N-auzi ca a reusit intr-o seara sa faca si scor de 1-2 ? Omul e bazat. Isi permite sa faca pm.uri. Am zis si repet. Pe toti astia care dau pm.uri sa va iubesc in gurita. Sunteti ceva gen Polly din Copii de la 402. Da nu cred ca stiti voi dastea ca inca nu v.a iesit primul floc la puta.

+1 sylvyule s-asa n-are rost la varsta ta sa mai joci jocuri d-astea unde-s toti frustratii si adv faza cu avispa , da o sa ne dea spawn-kill macar atata mentalitate sa aive si ei sa bage un amarat de cod ca sa castige niste patratele colorate , csf ar trebuii sa se apuce acum sa-l faca in paint sa nu se mai chinuie sa faca poza.

Adv si la tn dragoane asta nyx e THE BEST rupe - si sapa colegii e nr 1.

@@AIM SylvyuGoogle YAMAN, Daca tu faci asa pentru un FW nu stiu ce sa zic. Toutusi daca ne crezi atat de slabi, de ce ai mai venit la noi? La urma urmei FW l-ai luat pe drept TU esti cel care a incalcat regulamentul. La war esti obligat sa ai job-ul Arms Dealer. Si spui de noi ca suntem copii, mai grav este de tine ca iti pierzi vremea pe jocul asta la varsta ta, daca te tot crezi atat de ''inaintat in varsta''. Nu caut cearta doar ca m-am simtit ofensat de ce ai spus tu. Salut!

Edited by WaZZy Legend

@@AIM SylvyuGoogle YAMAN, Daca tu faci asa pentru un FW nu stiu ce sa zic. Toutusi daca ne crezi atat de slabi, de ce ai mai venit la noi? La urma urmei FW l-ai luat pe drept TU esti cel care a incalcat regulamentul. La war esti obligat sa ai job-ul Arms Dealer. Si spui de noi ca suntem copii, mai grav este de tine ca iti pierzi vremea pe jocul asta la varsta ta, daca te tot crezi atat de ''inaintat in varsta''. Nu caut cearta doar ca m-am simtit ofensat de ce ai spus tu. Salut!

Tu cine eşti ma de ma judeci? Ca nu inteleg. Ma pis pe el de fw ba, dar cum pl mea eu vin sa ajut si un cacat cu ochi ma fute? Eu am venit aici pentru ca am vrut sa ajut RDT, nu colectivul asta impertinent.

Si sa stii ca jocurile n-au varsta. E problema mea ce fac, asa ca vezi de jocul tau acolo. Observ ca te regasesti in ceea ce am zis mai sus de ai rabufnit. Nu ma mai eticheta ca n-am zis nimic de tine personal. Deja ti-am acordat cam multa atentie si pentru linistea ta, nu mai joc acest joc. M-am reprofilat pe GTA VI. Succes.

+1 sylvyule s-asa n-are rost la varsta ta sa mai joci jocuri d-astea unde-s toti frustratii si adv faza cu avispa , da o sa ne dea spawn-kill macar atata mentalitate sa aive si ei sa bage un amarat de cod ca sa castige niste patratele colorate , csf ar trebuii sa se apuce acum sa-l faca in paint sa nu se mai chinuie sa faca poza. Adv si la tn dragoane asta nyx e THE BEST rupe - si sapa colegii e nr 1.

Ahem, ca vad ca iar esti plin de tine, sa nu uitam de ce ai fost de 2 ori banat ^^ stai chilleanu' ca se ajunge si la spawnkill pe rdt si fara cod. ;)

Oho zenodel , ce contează bănirile ma? App am fost banat de 3 ori si de 2 pe nedrept.Ți-am mai spus de n ori poveștile la fiecare ban dar tu tot turc ești , asta e csf , crezi ce vrei.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic