Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba ce scarba imi e de unele persoane....am luat orasu si pleaca, ei is buni ma...au facut +1 si 100 de scoruri pe minus si is buni... :)) Jalnicilor, manca-mi-ati tot sampu, saturati de masturbare ca mos craciun de zapada :-J Las ca vine luni, dau in ei mai rau ca actorii in Brandi Love.

#

1 minute ago, StefanFaST said:

Ba ce scarba imi e de unele persoane....am luat orasu si pleaca, ei is buni ma...au facut +1 si 100 de scoruri pe minus si is buni... :)) Jalnicilor, manca-mi-ati tot sampu, saturati de masturbare ca mos craciun de zapada :-J Las ca vine luni, dau in ei mai rau ca actorii in Brandi Love.

#

Subtil =))

Just now, DerecK said:

Hai de te rog eu nevasta. Nu fii rau cu mine ca te rup, dau la tine ca surdu-n clopot. :))

Roaga un admin cu care te intelegi bine sa iti trimita aia prin pm =))

Yaman, apara-ti bucile

Va salut.

@NO REPORT

@StefanFaST Ba radiografie imbracata, n-ai loc de mine? Te-am bagat eu cumva in seama ca sa-mi pronunti tu numele? Ce te fute grija ce fac eu? Fanul meu, potoleste-te. 

Am fost aici cand RDT avea 0 turfs. A luat orasul si totodata liderul din Pimps ales acum este un bun tovaras de al meu. Care e problema ta? Daca nu stii, nu mai vorbi aiurea.

RDT are cumva acum 0 turfs si am plecat in alta parte la mai bine de comentezi?

Nu-mi zici tu mie ce si cum sa fac. V-am luat orasul si acum ajut in alta parte. Datorita mie stai acum pe 24 turfs, saracio. Nici nu stiu ca ce drq iti dau atata atentie, inferiorule.

Vad ca vorbesti mai sus si de scoruri. Arata-mi mie un scor pe minus facut de mine de cand sunt aici, paleta drq care esti ca bat 10 ca tine. Deja mai enervat du-te drq de pamblicar.

Cand cineva te vorbeste, inseamna ca esti important si nu esti o cantitate neglijabila.

Deja ti-am acordat cam multa atentie si ti-am dat valoare, fanule. Te pwp.

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

21 minutes ago, SteffyKiNG said:

Subtil =))

Roaga un admin cu care te intelegi bine sa iti trimita aia prin pm =))

Nu ba, ca dupa ma ia la teste adevarat si imi da ban. Ba eu o fur ce sa iti fac, dar o pun marti cand ajung acasa. Salpa nevasta

Pai se vede ca esti suferinta :))

Am zis cumva de tine ca faci - ?   Nu

Pe langa asta bu te mai lauda ca Rdt are 24 de turfuri datorita tie, ca nu e aja. Bunule. Dar na, esti atat de inferior, inutil ai instabil incat injuri, te las in pacea ta.

11 hours ago, DerecK said:

Nu ba, ca dupa ma ia la teste adevarat si imi da ban. Ba eu o fur ce sa iti fac, dar o pun marti cand ajung acasa. Salpa nevasta

Pai daca ai renko normal ca iti da ban. Te-am priiiiiiiiins :D

@StefanFaST intr-un post te-ai adresat direct mie fara ca noi 2 sa ne cunoastem macar sau sa avem vreo altercatie. Cu ce drept imi zici tu mie sa-mi apar bucile? Ce legatura avem noi 2 sa te dai tu important pe aici? Tot eu sunt suferinta? Pai nu e logic sa ma ia capul cand vad d-astia ca tine care n-au ce face? Nu este frumos sa vii cu talente d-astea. Si normal ca n-am luat LV-ul singur, nici n-ai cum asa ceva.. am fost ironic. Daca si eu sunt inutil, tu esti 0 barat inseamna ;).

Bafta si nu mai judeca tu pe altii fara ca macar sa-i cunosti.

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

32 minutes ago, AIM SylvyuGoogle YAMAN said:

@StefanFaST intr-un post te-ai adresat direct mie fara ca noi 2 sa ne cunoastem macar sau sa avem vreo altercatie. Cu ce drept imi zici tu mie sa-mi apar bucile? Ce legatura avem noi 2 sa te dai tu important pe aici? Tot eu sunt suferinta? Pai nu e logic sa ma ia capul cand vad d-astia ca tine care n-au ce face? Nu este frumos sa vii cu talente d-astea. Si normal ca n-am luat LV-ul singur, nici n-ai cum asa ceva.. am fost ironic. Daca si eu sunt inutil, tu esti 0 barat inseamna ;).

Bafta si nu mai judeca tu pe altii fara ca macar sa-i cunosti.

Bafta cu sublideru boss :*

13 hours ago, AT CRistian said:

Ne auzim luni, daca nu iau bann pana atunci, salpa =)) 

Asa vorbesti de ban, zici ca esti Beyondown 2, ce pnm sa iei ban ma?  Ca tu ratezi 10 gloante din 3, cand vad ce arfe aveti ma ia somnul.

Edited by ColorsV3SeTTINGS

1 hour ago, ColorsV3SeTTINGS said:

Asa vorbesti de ban, zici ca esti Beyondown 2, ce pnm sa iei ban ma?  Ca tu ratezi 10 gloante din 3, cand vad ce arfe aveti ma ia somnul.

Poate nu se refera la ban ca trage prea bine. :D=)) 

1 hour ago, ColorsV3SeTTINGS said:

ejti seksy vrei sa dai o tura cu bemveu meu

1 minute ago, AT CRistian said:

Salutare, dragonilor!

Imi pare rau de DanySILENT, e baiat bun, sper sa se intoarca candva.

Pana atunci, ne vedem luni la waruri.

Pleaca si el?

17 minutes ago, AT CRistian said:

@SteffyKiNG, a luat bann.

Baietii buni stiu doar RDT sa ia la test, pe Avispa nu vede nimeni, parca sunt setati doar pe o anumita mafie..

Aha

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic