Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

7 hours ago, GF iRazorROYAL said:

Mersi pentru tot ajutorul :) Buna decizie, urmez si eu foarte curand :))

A zis @Morello S4F ca vrea lider pe contu meu :))

Edited by S4F Necomercial
Da

On 1/27/2018 at 1:23 PM, ShowKing said:

RDT intra in ls 

'' DESCHIDE F*M SA-TI FU* '' =)))))))))))))))))))))))))))))))))

On 1/27/2018 at 6:23 PM, AIM RauleN said:

Ba baieti, aici se termina si cariera mea pe samp, sper sa luati 72. 

Bafta boss, sanatate in viata reala, da-l in Doamne iarta-ma de joc.

Bine, fratilorr!!! Las Venturas ii rosu. Am dat afara javrele din rifa de pe teritoriul nostru. Felicitari tuturor, chiar meritam! 

Probabil din punctul asta o sa ne despartim multi si tin sa va spun de acum ca a fost o placere. Un colectiv foarte frumos si fain

Felicitari tuturor pentru performantele din ultimele luni, ne-am chinuit si ne-am scremut contra uneia dintre cele mai bune factiuni, la momentul de fata, de pe toata comunitatea. In mod normal 24 nu e un obiectiv extraordinar, insa contra provocarilor avute, sunt sigur ca nu e chiar asa.

Pentru a clarifica, toate "zvonurile" cum ca eu as lasa liderul, cum ca colegii din Team o sa plece, si alte baliverne, sunt exact asta, baliverne si zvonuri raspandite aiurea. O sa continuam cat putem, si o sa ne facem treaba cum stim mai bine.

Felicitari inca o data pentru performanta si pentru toti nervii facuti, ma bucur ca am sansa sa fiu liderul unui astfel de colectiv. Bravo, bravo, bravo. De 3 ori Bravo (Pentru cine face 'O scrisoare pierduta' la liceu/scoala, v-am facut o bucurie ;)) )

In alta ordine de idei, ne vedem din nou maine la waruri, incercati sa va prezentati cat mai multi la waruri in continuare, nu se stie peste ce colective vom mai da.