Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, Rubinho10 said:

I-ai cam jignit pe ceilalti cu afirmatia aceasta :D

Dar da, NewLife ar fi (si o sa fie) cea mai buna varianta. Am putea sa ii uram succes de pe acum :))

Spor la munca

Nu i-am jignit, asta e adevarul :) 

NewLife din ce am discutat cu el nu accepta funcția, deci in facțiune va ajunge lider unul dintre cei doi rămași!

ce pot spune? Succes cu noua funcție, sa reușiți sa îmi demonstrați ca m-am înșelat in privința voastră ??

38 minutes ago, musiQQ ZEW said:

deci in facțiune va ajunge lider unul dintre cei doi rămași!

ce pot spune? Succes cu noua funcție, sa reușiți sa îmi demonstrați ca m-am înșelat in privința voastră ??

A sters lista la membrii deoarece am refuzat si eu, pentru ca nu am timp si interes pt o functie. ;)

Deci, probabil mai stati o perioada fara lider, o zi buna ❤️

Love and peace

12 minutes ago, AIM Chamakh said:

A sters lista la membrii deoarece am refuzat si eu, pentru ca nu am timp si interes pt o functie. ;)

Deci, probabil mai stati o perioada fara lider, o zi buna ❤️

Love and peace

Ayaye, nu ma deranjează 

Salut dragii mei! Nu uitati ca astazi dupa ora 17:30 se voteaza noul lider Red Dragon Triads!

Eu sper sa fie cineva din factiune de la noi pe lista. Mi se pare corect sa votez pe cineva de la noi decat sa votez pe nu stiu cine din VTB sau GSB!

Sa aveti o zi buna, eu merg la munca! 

8 minutes ago, Rubinho10 said:

Se pare ca nu e nimeni de la noi pe lista.

Am votat theseus, doar pe el il cunosc si pare a fi alegerea potrivita

Și eu am votat tot theseus

A fost adelin pe lista, dar nu a primit destule voturi datorită clanului AIM care aparține de domnul Sartor care își pune adminii sa voteze :) 

succes noului lider

@musiQQ ZEW

Prefer să nu te fac nesimțit pentru ca te știam  cândva, eu nu ma implic in listele de votare de cand am luat supervisor, pe scurt ca sa nu se interpreteze eu nu fac liste pentru alegerea liderilor si foarte rar propun jucători pe o listă, Dacă nu aveți jucători din RDT pe lista e  pentru ca au primit voturi negative din partea colegilor mei.

La vârsta pe care o ai asta a fost cam imatur:)

Edited by SaRtOR

17 minutes ago, SaRtOR said:

@musiQQ ZEW

Prefer să nu te fac nesimțit pentru ca te știam  cândva, eu nu ma implic in listele de votare de cand am luat supervisor, pe scurt ca sa nu se interpreteze eu nu fac liste pentru alegerea liderilor si foarte rar propun jucători pe o listă, Dacă nu aveți jucători din RDT pe lista e  pentru ca au primit voturi negative din partea colegilor mei.

La vârsta pe care o ai asta a fost cam imatur:)

Zic doar ce văd :) 

bine ca darksone ăla de care n am auzit in viața mea intra la vot cu rank 3, iar Adelin care e rank 3 la noi și are rankuri bune in ganguri, nu intra. 

In plus dacă ma uit la liderii de ganguri cred ca majoritatea sunt din aim, ma întreb de ce?

E bine ca aici îmi răspunzi, când te caut in joc te faci ca nu vezi, ca mna. Așa am zis și eu ca te Cunoșteam acum ceva vreme când nu erai nici helper, dar văd ca după ce Primești o funcție ești prea important sa mai răspunzi la sms uri

Am zis liderii de ganguri, nu toți pasnicii

Ma rog, nici nu ma mai interesează, oricum nu am ce schimba eu.

Eu consider ca erau jucatori la mine in facțiune care meritau funcția de lider. Dar n ai csf

btw: emoționant video ce pot sa zic :))

@musiQQ ZEWTe hazardezi aiurea :) 

Automat nu o sa intre pe lista de votare oamenii cu warn recent / banati pentru cod, referitor la persoanele pe care le consideri demne de funcția asta :) 

Problema la voi e ca nu ganditi decat ceea ce vreti voi si cam atat, nu ma asteptam la altceva oricum ;) 

Salut!

Legat de lista de voturi am sa vin cu cateva detalii.

1. In prima faza din RDT nu am ce r4+ sa iau (unu are sanctiuni recente, celalalt nici nu are 20h in total in ultimile 2 luni), astfel prioritatea a doua o au cei ce au fost r4 / au r4+ in alt gang.
2. In a doua faza am adaugat pe final un membru din RDT, pe adeliNN dupa cum se poate observa din poza de la pollul actual, acesta nu a acumulat suficiente voturi.
3. Toate persoanele de pe lista, au FH OK in GANGURI, 0 sanctiuni / sanctiuni vechi si cel mai important aspect NU au banuri pt coduri.

Toti isi doresc sa nu mai dea de codati la waruri, dar vreti unul cu "istoric" in domeniul codurilor ca lider (cel putin asa gandesc majoritatea, vorbesc la GENERAL).

O seara buna va doresc si inainte de toate nu mai ganditi la nervi.

15 hours ago, SaRtOR said:

@musiQQ ZEWTe hazardezi aiurea :) 

Automat nu o sa intre pe lista de votare oamenii cu warn recent / banati pentru cod, referitor la persoanele pe care le consideri demne de funcția asta :) 

Problema la voi e ca nu ganditi decat ceea ce vreti voi si cam atat, nu ma asteptam la altceva oricum ;) 

N-am citit bine, eram la volan! Nu am văzut partea cu “gândiți doar ce vreți!” Aia e, greșeală mea, mi-o asum! Asta nu schimba cu nimic, dacă vrei sa îmi spui ceva te Invit sa ne întâlnim, eu nu-ți mai răspund la posturi ca nu îmi place mahalaua

Edited by musiQQ ZEW

Aerul tău de superioritate ma scârbește! Dacă ai ce sa mi zici, te Invit sa ne întâlnim ca stau aproape de tine! Pana una alta aștept sa ți pui pripasii sa ma baneze!

Edit: mie îmi place sa vorbesc cu omul in fata, nu in fata pc-ului.

si când spun ca aștept sa ți pui pripasii sa ma baneze, nu ma refer la toți adminii, sa nu se înțeleagă greșit, ca sunt și baieti ok aici. Ma refer la aia care te pupa in cur, poate, poate iau un promote și ei pe cârca ta. 

Te stiam altfel Sartorel, dar văd ca începi cu jigniri, și nu-mi place!

Edited by musiQQ ZEW

@musiQQ ZEWNu cred ca te-am jignit sau te-am atacat cu ceva, tu ești cel ce a venit pe aici cu acuzații și prostii de genul asta, nu știu cine pe cine știa cum ;) 

Nu am nevoie sa ma vad cu tine IRL ca sa-ți dai seama ca ai greșit.

Cat timp noi doi nu am vorbit de cel putin 2 ani e cam aiurea sa vii la discuții la o facțiune sa zici " Domnule, X si Y nu sunt în vot ca vrea SaRtOR sa ia AIM liderii de mafie "  - evident nu a fost chiar acest citat dar tot ideea aia e :) 

Iar ca o informație pentru tine, eu când sunt pe joc nu stau pe el ca sa ma joc, stau AFK ai rezolv treburile de pe forum, jocul s-a încheiat pentru mine de ceva vreme.

Iar legat de " Ma refer la aia care te pupa in cur, poate, poate iau un promote și ei pe cârca ta.  " you have no ideea what you are talking about. Astept sa-mi arati o persoana promovata vreodata de mine care a primit functia fara sa o merite cu adevarat.

Per total, eu nu te stiam pe tine asa :))))).

This ends here :D 

@SaRtORAm zis ca nu-ti mai raspund, dar nu pot sa ma abtin!

Am zis singur ca am citit gresit pentru ca eram la volan, si mi-am recunoscut greseala, pentru ca imi asum atunci cand gresesc!

Legat de faptul cu clanul AIM din care am facut si eu parte acum ceva vreme: Eu aici nu ma refer ca tu i-ai pus sa voteze pe cineva anume, doar ca majoritatea fiind in AIM, e clar ca voteaza un alt membru din AIM, nu?

Iar la partea legata de promovarea cuiva, nu am zis ca o faci tu direct, ci pe carca ta cu o vorba buna, una alta. 

Ma rog, eu imi asum o parte din vina legata de ce am spus uneori la nervi pentru ca nu sunt asa imatur cum crezi tu, si atunci cand gresesc recunosc. In schimb nu ti-ar strica sa lasi putin deoparte acel aer de superioritate pe care de altfel il aveai si inainte, dar acum pare mai accentuat! 

Hai sa ai o seara buna, si succes cu functia asta pe care o ai acum! 

posted on 15.05.2016 11:21
pozitiv, am nevoie de mafioti ca tine.

Las asta aici, asa ca sa-ti aduci putin aminte ca am fost acolo cand ai avut nevoie :) 

Salutare, dragonilor!

Felicitari pentru war-ul de azi! Am vazut de aseara la voi o dorinta puternica de a lupta pentru turfuri si sunt sigur ca, daca continuam asa, o sa ne mearga bine. Sper sa se umple si mafia in week-end.

Eu nu am putut ajunge azi si maine o sa fiu plecat din localitate, dar de luni ma alatur voua. Multa bafta maine xD

Inca un FW pentru ca dorm prea mult!..

Aia e csf, iau rank 2 intr-o luna :))

Maine nu pot ajunge la war-uri pentru ca muncesc, asa ca va doresc mult succes! Sa le castigati pe toate!

Noapte buna!

7 hours ago, musiQQ ZEW said:

Inca un FW pentru ca dorm prea mult!..

Aia e csf, iau rank 2 intr-o luna :))

Maine nu pot ajunge la war-uri pentru ca muncesc, asa ca va doresc mult succes! Sa le castigati pe toate!

Noapte buna!

Nu e panica frt si eu am fost in aceeasi situatie.? Nici nu iti dai seama cand trec aceste zile, serviciu usor! ??

17 hours ago, B R A Y said:

Nu e panica frt si eu am fost in aceeasi situatie.? Nici nu iti dai seama cand trec aceste zile, serviciu usor! ??

Aia e :))

Nici nu stiu daca mai joc atat!
Seara buna!