Jump to content

Agentie Imobiliara!

SpliT

Recommended Posts

Mike Sellers!

Agentie Imobiliara

Q: Cu ce se ocupa o agentie imobiliara?

A: O agentie imobiliara se ocupa cu vanzarea imobilelor sau a masinilor altor persoane, pentru acestea, sau cu achizitionarea imobilelor sau a masinilor pentru alte persoane, evident, acestea platind pentru ele.

Q: Cu ce ma poate ajuta pe mine o agentie imobiliara in joc?

A: Va poate ajuta mult! Agentii nostrii te ajuta in vanzarea imobilelor sau a masinei/masinelor tale cautand oferte cat mai profitabile pentru vanzator/cumparator! Plus ca, asa puteti economisii timp, lasand agentii imobiliari sa faca toata treaba grea in locul dumneavoastra!

Q: Va trebui sa imi las bunurile la dumneavoastra?

A: Nu! Noi doar cautam oferte! Dumneavoastra urmand ca doar sa vindeti ce aveti de vandut, clientului pe care noi lam gasit!

Q: De unde stim ca veti gasi oferte bune?

A: Agentii nostrii cunosc piata actuala foarte bine, urmand sa caute cele mai bune oferte pentru dumneavoastra!

Preturi:

Masini: 100.000$

Case: 100.000$

Bussines: 200.000$

Q: Dupa ce achit, cat timp o sa cautati oferte?

A: Vom cauta 4 zile oferte pentru imobilul sau masina dumneavoastra sau pentru imobilul ori masina pe care il doriti.

Model de postare:

1)Pentru vanzare

Nick:

Level:

Ce masina/casa am de vanzare:

Poza cu imobilul:

Care este suma minima pe care doriti sa o obtineti:

Accept si schimburi/doar cash:

Sunteti de acord cu pretul serviciului?:

Alte precizari:

2)Pentru cumparare

Nick:

Level:

Ce masina/casa as dori cel mai mult:

Alte optiuni:

Cat sunt dispus sa cheltuiesc:

Sunteti de acord cu pretul serviciului?:

Alte precizari:

Cautari active

Dany2010- Neachitat

Agenti:

Mike.Capone

Nick: Dany2010

Level: 22

Ce masina/casa am de vanzare: Apartament burger Los Santos.

Poza cu imobilul:

http://img46.imagesh...49/samp129o.png

http://img148.images...74/samp130w.png

http://img39.imagesh...93/samp131m.png

Care este suma minima pe care doriti sa o obtineti: 29.000.000-30.000.000.

Sunteti de acord cu pretul?: Da.

Alte precizari: Multumesc.

O sa te caut imi joc sa imi achiti suma de 100.000$. Intre timp eu incep sa caut oferte

O sa te caut imi joc sa imi achiti suma de 100.000$. Intre timp eu incep sa caut oferte

Mike Sellers!

Agentie Imobiliara

Q: Cu ce se ocupa o agentie imobiliara?

A: O agentie imobiliara se ocupa cu vanzarea imobilelor sau a masinilor altor persoane, pentru acestea, sau cu achizitionarea imobilelor sau a masinilor pentru alte persoane, evident, acestea platind pentru ele.

Q: Cu ce ma poate ajuta pe mine o agentie imobiliara in joc?

A: Va poate ajuta mult! Agentii nostrii te ajuta in vanzarea imobilelor sau a masinei/masinelor tale cautand oferte cat mai profitabile pentru vanzator/cumparator! Plus ca, asa puteti economisii timp, lasand agentii imobiliari sa faca toata treaba grea in locul dumneavoastra!

Q: Va trebui sa imi las bunurile la dumneavoastra?

A: Nu! Noi doar cautam oferte! Dumneavoastra urmand ca doar sa vindeti ce aveti de vandut, clientului pe care noi lam gasit!

Q: De unde stim ca veti gasi oferte bune?

A: Agentii nostrii cunosc piata actuala foarte bine, urmand sa caute cele mai bune oferte pentru dumneavoastra!

Preturi:

Masini: 100.000$

Case: 100.000$

Bussines: 200.000$

Q: Dupa ce achit, cat timp o sa cautati oferte?

A: Vom cauta 4 zile oferte pentru imobilul sau masina dumneavoastra sau pentru imobilul ori masina pe care il doriti.

Model de postare:

Nick:

Level:

Ce masina/casa am de vanzare:

Poza cu imobilul:

Care este suma minima pe care doriti sa o obtineti:

Sunteti de acord cu pretul?:

Alte precizari:

Cautari active

Dany2010- Neachitat

Agenti:

Mike.Capone

Acest tip de servicii este conceput de mine pe acest server,cu dreptul adminilor,prin urmare era foarte necesar sa ma contactezi,deoarece este ideea mea.Tu doar plagiezi,nu ai nicio contributie la aceasta idee,doar modul de prezentare.In opinia mea era necesar un acord din partea mea,rog un admin sa intervina cu un raspuns.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.