Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti,eu imi dau demisia,sper sa fiti cei mai buni de acum incolo,va tin pumnii,sunteti cei mai buni colegi,sper sa ne mai intalnim

Salutare baieti si fete, am sosit, uite ca ziua de 13 a fost cu noroc pentru unii, mai exact pentru mine:)) astazi un 5 la fizica doamnee ce minunee, cea mai mare nota a fost 7 asa ca sunt mai mult decat multumit si se complteaza cu un 9 la geogra.

Hai ca o sa intru si eu in game

Salutare colegi. Am venit si eu putin pe forum. Am foarte multa treaba azi. Nu stiu sigur daca o sa ajung la antrenament, dar voi face tot posibilul sa ajung. Ne auzim in game cand o sa intru.

Bafta multa!

Stie cineva jocuri faine mmorpg?

@Don, nu-mi dai si mie id-ul tau de mess?

World of Warcraft, e zeu. Mai e si Guild Wars, dar inca nu a aparut 2 si nu merita sa dai banii pe primul. Ca la GW, nu exista servere private.

PM me si ti-l dau.

noapte buna colegi, ne vedem maine.. dupa scoala!

Cuvintele din sig-ul tau ma fac s-o iau razna... macar daca ar fi adevarat. Uneori nu mai exista, in fine.

Felicitari tuturor pentru antrenament, data viitoare putin mai atenti.

Sper ca v-ati simtit bine, vorbim maine.

Cuvintele din sig-ul tau ma fac s-o iau razna... macar daca ar fi adevarat. Uneori nu mai exista, in fine.

Felicitari tuturor pentru antrenament, data viitoare putin mai atenti.

Sper ca v-ati simtit bine, vorbim maine.

Pai nu se poate sa nu existe, poate nu este de gasit in acel moment... dar sigur exista speranta pentru orice :)

Noapte buna, si welcome celor noi sau vechi :))

Noapte buna! Merg si eu la culcare dupa 6000 secunde la jail :)).....bafta maine la scoala/liceu/facultate....ne auzim dupa ce scap de la liceu...adica 12:00 :))...Numai bine