Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Corleone ~o)

Fa o poza sa ne putem da seama.

De cand a murit Sergiu nicolaescu toate canalele de televiziune transmit cel putin 2 filme cu el pe zi.

Sincer debea astept sa moara Alina Plugaru :D

Moartea asta imi arata ce neam prost suntem...din 1000 de romani prosti...iese unul normal. Tot felul de idiotenii am auzit...mai tare ma enerveaza astia de la televizor decat idiotii care ma ameninta ca vin peste mine-n casa...de care ma rog sa-mi dea o bucata. Ba ca SN o fo si va fi cel mai bun regizor din lume :) :) :) :) :) :) ba vezi o gramada de prosti ce protesteaza ca nu trebuie ars si rahaturi din considerente religioase sau pur si simplu ca vor sa-l vada,sa-l tzuce,sa-si faca poze cu mortul. + lor de idioti, de ce nu s-au dus la el la spital daca asa mult il respecta? De ce nu i-au trimis urari de bine si insanatosire grabnica cat inca mai traia daca asa de mult inseamna pt ei..?

Se intorc durii in oras? :)) Vezi ca azi nu pot participa la activitate. Nu am destule RP.

Nici eu nu fac 20 RP până atunci.

Si....alt semn al organizarii noastre fara cusur....+ ei de treaba..

Edited by 0merta

Moartea asta imi arata ce neam prost suntem...din 1000 de romani prosti...iese unul normal. Tot felul de idiotenii am auzit...mai tare ma enerveaza astia de la televizor decat idiotii care ma ameninta ca vin peste mine-n casa...de care ma rog sa-mi dea o bucata. Ba ca SN o fo si va fi cel mai bun regizor din lume :) :) :) :) :) :) ba vezi o gramada de prosti ce protesteaza ca nu trebuie ars si rahaturi din considerente religioase sau pur si simplu ca vor sa-l vada,sa-l tzuce,sa-si faca poze cu mortul. + lor de idioti, de ce nu s-au dus la el la spital daca asa mult il respecta? De ce nu i-au trimis urari de bine si insanatosire grabnica cat inca mai traia daca asa de mult inseamna pt ei..?

Si....alt semn al organizarii noastre fara cusur....+ ei de treaba..

+ ta de rau,asa vorbesti de bietii cre(s)tini?

Si...da...SN a fost bestial . :O

Am avut inactivitate 11 zile de la Craciun. Abia ieri am intrat si eu in joc. Nu poti numi asta proasta organizare.

Oh...scuza-ma....suntem foarte bine organizati :):):) cred ca ar trebui sa-mi sterg ochelarii de praf sa vad si eu buna organizare...sau tu ar trebui sa faci asta? Sunt multe chestii mici intr-o mafie care fac diferenta,ma rog...fiecare face cum stie...unii vin...altii pleaca.

Dacă nu a anunţat cu 2 zile înainte..

Am propus treaba asta inca de anu trecut...

+ ta de rau,asa vorbesti de bietii cre(s)tini?

Si...da...SN a fost bestial . :O

Nu caut sa-l denigrez pe SN...pt tara asta...o fo foarte bun....dar taci in + ta si nu manca turceste (ma gandesc aleatoriu la desert ce are la baza rahatul turcesc) si nu te trezi sa spui ca a fost si va fi cel mai mare regizor/actor din lume...ca pana si Piersic e mai 'mare' decat el..sau cel putin era pe vremuri cand traia Picasso(probabil putini stiu ca se vizitau si ca Piersic are niste schite semnate cu dedicatie de la Picasso...ma rog..)

Oh...scuza-ma....suntem foarte bine organizati :) :) :) cred ca ar trebui sa-mi sterg ochelarii de praf sa vad si eu buna organizare...sau tu ar trebui sa faci asta? Sunt multe chestii mici intr-o mafie care fac diferenta,ma rog...fiecare face cum stie...unii vin...altii pleaca.

Am propus treaba asta inca de anu trecut...

Nu caut sa-l denigrez pe SN...pt tara asta...o fo foarte bun....dar taci in + ta si nu manca turceste (ma gandesc aleatoriu la desert ce are la baza rahatul turcesc) si nu te trezi sa spui ca a fost si va fi cel mai mare regizor/actor din lume...ca pana si Piersic e mai 'mare' decat el..sau cel putin era pe vremuri cand traia Picasso(probabil putini stiu ca se vizitau si ca Piersic are niste schite semnate cu dedicatie de la Picasso...ma rog..)

O fo foarte bun? Pentru tara asta? Asta probabil pentru ca era singuru' ce-si permitea sa faca filme cu anumiti actori pe care probabil fara banii scosi din propaganda comunista pe care o,si anume,presta,nu prea ii putea nici privea in ochi. Nu a fost nicidecum bun,nu a fost nici pe aproape,doar ca a fost singura optiune a oamenilor. Majoritatea filmelor lui mizere s-au bazat pe dramatismu' fals oferit de faptu' ca la sfarsit murea personaju' principal.

Iar eu il prefer pe Piersic.

Si vorbeste frumos,in + ta.

Edited by Colonelul