Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza Bratva! Sunt si eu la T.I.C. ce faceti?

Mi-a facut placere sa facem o echipa importiva mafiilor si sper sa ne mai vedem si cu alta ocazie. Multa bafta in continuare si aveti grija de voi!

Succes RiekeR cu liderul ;)

Felicitari inca o data!

Felicitari Alexutzu222!

Ai facut o treaba buna si pe vremea lui "14" si ai continuat pana acuma si sper sa continui la fel.

Diseara la 20:00 antrenament.

Cine lipseste si nu are o cerere de invoire, e posibil sa primeasca FactionWarn.

Ma scuza-ti , ca postez aici stiu ca n-am voie dar va rog frumos sa anunta-ti lideru ca nu pot sa dau testu deoarece din cauza ca am unban...:( mi-ar fi placut sa fac parte The Tsar Bratva, sunte-ti o mafie grozava foarte buna dar pana cand imi scoat banu nu mai pot intra din cauza la un prieten ca o intrat pe contu meu si o facut reclama si am luat ban..:( imi pare dispus de rau sper sa-l anunta-ti din partea mea va rog frumos. cu aceasta prostie cu banu..:( sunt alti care doresc sa intre intr-o mafine. ii dau la alti o sansa..

O zi buna tuturor. imi cer scuza inca o data ca postez aici stiu ca n-am voie numai membri din The Tsar Bratva au voie dar am zis asta pentru ca nu ajung la test.