Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari baieti pentru azi, vreau sa le multumesc celor care au venit aici sa ne ajute si sper sa isi indeplineasca scopul si in urmatoarea factiune.

Noi restul să ne vedem de cucerirea zonelor mai departe.. e treaba lor (celor ce au plecat) :D. Sunt curios de JustTHink dacă ia ban la reclamaţia aia, sunt alţii care dau mai bine şi n-au ban :)

PS: Prima zi la 18 ani, eh.

Noi restul să ne vedem de cucerirea zonelor mai departe.. e treaba lor (celor ce au plecat) :D. Sunt curios de JustTHink dacă ia ban la reclamaţia aia, sunt alţii care dau mai bine şi n-au ban :)

PS: Prima zi la 18 ani, eh.

Gg 4 wars , dar sper sa reusim sa mentinem cat mai mult #LVMARO si sa luam turf-uri si in LS :)

O poza cu #LVMARO ? sa ma dau si eu mare ..

Edited by NUSUNTYBU

Iar se oftica nabii ca JustThink da bine, iar fac reclamatie, iar nu cred ca primeste nimic. E curat ma baieti, vorba lui, cand Just era rank 4+ in prima mafie o mare parte din voi nici nu jucati. Da si el 40 dmg cu TEC in 1-2 secunde si sariti cu suferinte.

#JustThink e zew.

Ultimul meu post aici. Mi-am terminat treaba in aceasta factiune. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat in parcarsul meu in aceasta mafie.

Ne mai auzim prin game. Bafta!

Baftă multa Andreynho, Pharell, Printu si celorlalti care au iesit. Va multumesc mult pentru tot ajutorul acordat , sper sa ne întâlnim din nou in factiuni, de ce nu tot in TTB peste ceva timp.

Imi pare rau acum ca vom fi adversari, si o sa existe cateva mici suferinte 100%, dar tot preceni rămânem. V.am pupat, s.ar putea sa ne luati 3-4 turfs, dar Nu e panica man.

Iar se oftica nabii ca JustThink da bine, iar fac reclamatie, iar nu cred ca primeste nimic. E curat ma baieti, vorba lui, cand Just era rank 4+ in prima mafie o mare parte din voi nici nu jucati. Da si el 40 dmg cu TEC in 1-2 secunde si sariti cu suferinte.

#JustThink e zew.

https://www.youtube.com/watch?v=V-SjJ90Hj5s

https://www.youtube.com/watch?v=7PzuBBRRy-k

Nu vezi ca abia unul din 100 mai stie sa traga?Lasa-i sa comenteze, in special , ca n-au habar sa joace.Asta imi comenteaza pe PM si peste tot ca am cheats, pun pariu ca si acum isi deschide gura sa ne spuna ca m-am dezactivat pentru 3 minute sau si in videoclip aveam ceva.Din cauza unor mizerabili ca el, eu trebuie sa filmez, ca sa le dau fanilor la ce sa planga.

Salut rusnacilor, sa speram ca azi o vom duce la fel de bine ca ieri!

Edited by Peaceful

Servus!

Sa intrati la Wars!

Nu vreau sa le pierdem inca de acum.

Cu toate ca probabil o sa pierdem 1-2 war dar sper sa nu fie unul din LV.

PS: http://forum.b-zone.ro/topic/261822-the-tsar-bratva-goldendiamond-team/

Topic Nou ;)

Ma scuzati bratva ca postez aici.

In primul rand vreau sa va felicit pentru LV.

Robertoo, in locul tau mi-as tine gura, tu la randul tau ai ban pentru coduri, nu mi-as permite sa comentez. In al doilea rand, ala nu e cod.