Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De astazi se va alatura conducerii shaw. (Yoobogdan20)pana face rost de bani sa isi schimbe numele :)) .ii urez bun venit si sper sa se descurce cu functia

Edited by SQ Slade

Dupa cum bine ati observat eu noul vostru sublider, sper sa ne intelegem bine sa comunicam bine si sa faceam o treaba excelenta, poate ca o sa va placa sau nu dar sunt un tip foarte exigent care isi doreste numai victorii, o sa avem o sedinta incurand unde o sa discutam mai multe. Cat despre mine va las sa va uitati pe canalul meu de YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=bOpLQd72MNk&feature=youtu.be

Bun venit celor noi!

Ţin să vă aduc la cunoştinţă faptul că noul sistem de rob este buguit, în momentul în care intraţi într-un magazin, este şanşă mare să vă deconecteze de pe server. Am dat patru roburi în doua zile şi doar jumătate dintre acestea au fost cu succes (nu m-a deconectat de pe server), aşadar, acum ştiţi la ce vă puteţi aştepta.

Mai jos aveţi nişte poze făcute de mine la rob (câştigul):

sa_mp_162.pngsa_mp_167.png

Vă urez un an nou împlinit şi multă sănătate!

Neatza , am vazut ca nu avem warr azi,probabil ca nu voi intra pe samp azi deoarece este ziua mea,petrec.Sa prindeti attack maine ca dau bine dupa ce mananc TORT :X<:-P <:-P <:-P<:-P<:-P<:-P<:-P

Edited by AIM mR CoFFe