Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mâine, 19.01.2016, între orele 21:00 - 21:30 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Southern Pimps - Bank LV: 21:00 defend !

2.

3.

4.

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Scuze ca n-am intrat ieri, n-am avut curent/net. Haideti sa nu-i lasam in seara asta sa castige LV.

Edited by Tovarasu Bulaie

Kapone war3 -5 3000$

R3mix war3 -7 3000$

Ryder war1 -5 3000$

Yotony war3 -8 3000$

Jocker war3 -5 3000$

dj..Alex war3 -6 3000$

Petresapantanu war3 -7 3000$

Boss[faraon] war1 -7 | War 3 -10 8000$

Supradoza war3 -7 3000$

Shadowking war3 -5 3000$

Platiti-va amenzile pentru minusul la war .Aveti 24 de ore la dispozitie

Mâine, 21.01.2016, între orele 21:00 - 22:00 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Green Street Bloods - Pig Pen LS: 21:00 attack !

2. Southern Pimps - Bratva I: 21:30 attack !

3.

4.

Toată lumea trebuie să deţine job-ul de ARMS DEALER şi materialele necesare pentru a da arme la war. Cine este prins fără materiale şi job la war va fi sancţionat cu FW.

Eu am plecat la scoala, diseara vreau 30+ on!

Mâine, 22.01.2016, între orele 20:30 - 21:30 vreau să fiţi ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu poate veni, sa facă cerere de învoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veţi fi sancţionaţi ! Aveţi dreptul la 2 învoiri pentru ca avem un war greu şi ne trebuie activitate maximă săptămâna asta.

1. Southern Pimps - CNN LV: 20:30 attack !

2. Southern Pimps - Bratva I: 21:00 attack !

3.

4.

Vreau 30+ on!

Am vazut ca s-au sters warurile de azi, asta e, asta-i B-Zone. Daca baga si RPG4, se strica tot. Noapte buna!

Bă, uitaţi ce nab! -> http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/43349S-a filmat cu tymecic care este ilegal, Doamne! =)) S-a dus un codălău. Oricum, la faza cu Pasha îmi menţin părerea că are cod la faza aia. M-am uitat pe video lui şi tot ciudat dă. Renko 2.1 parcă n-a fost adaptat la un nivel mai avansat.. neeh. Suntem noi începători şi ei buni! =)) Normal că nu îi sare ţinta când se filmează, mai ştiu eu unii. Oricum, cine joacă codat, o să fie prins la un moment dat!