Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata!

Ce faceti bai praduitorilor? La scoala nu va mai place, stati prin game aiurea ??

Welcome Prodane, welcome celor noi!

Neata praduitorule! Sunt de la 13:30 pana la 18:30 eu :D Edited by Tovarasu Bulaie

Neata praduitorule! Sunt de pa 13:30 pana la 18:30 eu :D

Praduitorule, activeaza-ti autocorectorul ca nu inteleg ce "Sunt de pa 13:30 pana la 18:30" zici tu aici ??

E activat si de asta e așa :)) a corectat singur prăduitorul.

Aa, tu ai autocorectorul din telefon? Credeam ca il folosesti pe ala din Scoala Primara ???

Vezi ca ala e mai bun decat cel al telefonului ?

Edited by A I M Sidorov

@@AIM Shadow,Hai că am şi eu cont pe RPG 2, fost lider, sublider.

Am si eu cont pe RPG2 chiar cu rank 4 in Stracii Family actual GSB ;)

Hai noroc!

Frumoasa ziua de astazi asa ploioasa :))

@@A I M Sidorov, Nu imi merge Jocuuuul :(( uita-te si tu peste topicul asta http://forum.b-zone.ro/topic/328990-problema-samp/ si daca stii ce are da un reply acolo sau daca stii pe cineva spunei sa imi raspunda ca e enervant tare X(

Daca dai multiclick iti da crash? Ai facut recent win sau rr la gta+samp?

Vezi sa ai compatibilitatea la gta si samp la fel, muta pe win me/ 98 sau care mai sunt acolo. Le setezi compatibilitatea la fel la ambele si incerci asa cu toate. Daca nu iti merge vezi daca ai placa audio/ video instalata, baga in mufa de sunet un cablu jack de la boxe (si sunetul influenteaza deschiderea jocului) iar daca nici acum nu merge chiar nu stiu ce are...

Edited by A I M Sidorov

@@A I M Sidorov, Sa stii ca te iubesc <3 merge jocul am facut cum ai spus tu <3 Multumesc Frumos :*

Cu placere colega! Noi sa fim sanatosi ;)

Ne auzim mai tarziu in game, poate ma ajuti si tu pe mine cu ceva dar acum sa vad daca mai este cazul. Imi poti da un PM sa vorbim acolo ;)

@, Serifule! Vezi ca lipsesc la warurile din aceasta seara ca plec cu prietenii la gratar am cerere facuta dar am rezolvat acea problema cu samp-ul. In caz de accepti multumesc :*:D

Edited by AIM Shadow

@@South Max, sa scrii aici daca iese cu bine acel PM, daca nu..e clar cu liderii si subliderii astia CARE STAU CA PROSTII si nu intra la war-uri, mai ales nu tipa nica pe /f si dupa dau vina pe noi. Ce sa faci cu shawy a.k.a copil prost care sufera ca stie sa traga / ca are valoare si e sef pe un cacat de joc + bulaie a.k.a fost lider care nu avea nici HQ-ul cand avea liderul. Totul e pe pile, ce sa zic...

Shawy e băiat de treabă, îl ştiu de când eram amândoi Red Dragon Triad. Singura chestie care nu este corectă, este că are cont şi pe RPG 2 şi joacă mai mult acolo ca aici.

O să vă comunic răspunsul lui Odin printr-un post aici. Dacă răspunsul este unul negativ, o să plecăm majoritatea din gang! Nu că ameninţ, dar este chiar aiurea. Liderul nu intră, stăm cu chatul închis la waruri. Coordonez, vă ajut, şi lista continuă, iar eu sunt ăla nesimţit. =))

Edited by South Max