Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va salut bai, cica sunt noul coleg, am vrut sa trec si eu asa putin prin vizita (CristiaN432).

hai ca-i facem in stil royal pe fraieri. Acum mi se descarca jocul ca am reinstalat windows, te pup fratele meu. <3

Ce faceti, praduitorilor? M-am gandit sa postez aici, ca un ultim lucru.

Mi-am pus demisia si o sa va parasesc.

M-am inteles bine cu majoritatea si va multumesc ca m-ati acceptat cu toate ca am fost nab.

M-am simtit bine aici, cand am aplicat am aplicat doar pentru faptul ca am fost chemat dar dupa am inceput sa prind drag si am spus ca vreau sa stau si asta am facut.

Iti multumesc Alex sau Bulaie, cum vrei tu, pentru sansa acordata. Chiar m-am simtit bine cu voi si m-as intoarce oricand cu mare drag.

Alexe, esti un lider bun chiar daca nu ne-am cunoscut asa bine. Nu te-am cunoscut prea bine dar din cele auzite esti o persoana de treaba. Succes mai departe cu factiunea, #LVMARO.

Nu scriu romane siropoase, va salut pe toti si va urez succes. Bafta.

@, bafta mai departe. Stiu ca ai iesit din cauza fw-urilor.

Se pare ca baietii din RDT au inceput sa-mi faca PM-uri, cred ca se simt amenintati pe turf, nu e problema. De astazi schimbam foaia, nu le mai iert nimic.

Maine sa veniti la war, Rifa au membrii foarte buni si pot pune probleme.

Edited by South Alexandru

Asta e Aim? :))

Ia sa vedem ma Furio

Felicitari pentru warul de azi. Puteam sa-i batem la 0 dar nu ne-am implicat asa tare, daca stateam toti in parcare nu aveau ce face. O sa fac evidenta mai tarziu sau maine. Incercati sa prindeti attack.

Iaw ce sa faci ma asta e :)) am jucat mai bn csf ??

Taci ca stiu cine a jucat pe contul tau, chiar zicea ca o sa lauzi pentru un amarat de best.

@@AIM HyperOwn, Csf ba, e bun rau si Odin asta, stie ce inseamna cod...

Facem rost de inca o incaltaminte, nu-i problema. Cred ca-ti dau eu cont de craciun daca ai fost cuminte.

Asta inseamna sa nu fi tradator :*