Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ce am spus si eu tot felu de topicuri banale cand se deschide am auzit ca maine am auzit ca azi 8-|

gata stop :-t incercati si voi sa mai uitati de el in week si hai la o berica

UN Heineken RECE VA ROG

Bha nene lasati discutia asta ca deja devine enervanta si hai sa trecem la alt subiect ...

Ia ziceti .. ce ati facut azi la scoala ? chiuluri ceva ? :> noutati ? eu spre exemplu am luat un 10 la franceza si un 3 la chimie :)):(

asa e bha ady :)) mie azi mi-a dat drumu la ulrima ora :)) ma tavaleam pe acolo prin clasa :)) ziceam k ma doare burta etc , ca am gripa porcina si mi-a dat rumu acasa si mi-a dat si masca de-aia de gaze care pui pe gura si pe nas :)) zici ca eram omu negru cu ea la bot :)) zici k era botnita :)) aiurea ...

Da ma... cu gripa asta noua... la mine la liceu daca tusesti putin te trimite profesoru acasa. :))

Da' n-are rost... pt ca in perioada asta spitalele sunt super aglomerate si stai cateva ore la spital dupa o scutire si chiar n-are rost... presupun ca avem lucruri mai bune de facut cu timpul nostru liber. :))

si ce ? :)) tusesti 1 data de 2 ori .. te trimite acasa si stai 2-3 luni acasa zici ca ai avut boala ursului turbat in cautare de adapost :)) si gata :)) vii peste 2 luni la scoala si dai teza si esti bata =? 2-3 :)) . merita :)):X

Ceva de genu gandeam si eu anu trecut cand incepeam orele de la 13:30... dar acum ca incep de la 7:30 chiar nu mai am niciun motiv sa chiulesc... la primele 2 ore sunt inexistent in clasa, dorm, profii inteleg... iar la urmatoarele 4 ore mai invat ceva, asa ca pt 4 ore n-are rost sa chiulesc... :))

+ ca nu mai am materii plictisitoare...

ce mai ziceti colegi cum mere treaba

are cnv gripa :)) porcina :))

sa veniti la mine la sc este inchisa o sapt (dezinsectie):X

spawn sa imi faci si mie o daia singature cum ai tu plz :)

am vrut sa facem si noi o treaba buna un film si uite ce se intmpla cu oamnedi care sufera se cred sefi :(

nimic nu poti face calumea

CU IDEEA DE FILM MA! ...SI CE? nu am zis k sga am fost? , IDEEA DE TOPIC CU ECHIPA E A MEA SI A LU CR1SPY SI TERMINATI!

eu am vb cu sga sa facem ceva frumos si sga a vb si el si na :(