Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

diseara la ora 21 : 00 va fi un war 4 fun cu Cuneo , sa fiti prezenti

diseara la ora 21 : 00 va fi un war 4 fun cu Cuneo , sa fiti prezenti pe la ora 20:40

diseara la ora 21 : 00 va fi un war 4 fun cu Cuneo , sa fiti prezenti 20:40

diseara la ora 21 : 00 va fi un war 4 fun cu Cuneo , sa fiti prezenti pe la ora 20:40

Neata colegii .. | nu stiu daca pot ajunge diseara ... plec pe seara.. dar om vedea .. oricum stiu ca va descurcati si fara mine | pe ei hau hau :)

* Nick:Razvan14

* Varsta reala:15

* Level:17

* ScreenShot /stats:

* Factiuni anterioare:NR.SI,YKZ,FBI,BARZINI,HITMAN

* Skill'uri la joburi secundare:detective skill 5

* De ce doresti sa intri in Corleone Family?pt ca in aceasta factiune visez.. si e cea mai tare mafie

* Stii regulile Corleone? da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Corleone Family pentru minim 2 saptamani?:raman aici pt todeauna

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Corleone Family?:normal

* Alte precizari?: te ro sa ma accepti

Multumesc

PS:im civil

Ce vremuri .. ce vremuri

Dabia astept :D

Ce vremuri .. ce vremuri [/b]

Unde ai zis 'RAman aici pentru totdeauna' , chiar nu ai mintit :))

DAbia acum imi merge si mie forumu` baieti :D Ce mai faceti?

Vineri, 29 Iulie 2011 , ora 21:00, va avea loc sedinta

Loc de intalnire: Corleone family HQ

Cine nu se prezinta la sedinta dintre cei noi recrutati , risca demitere

Hai Corleone , la ora 21:00 dedicam lui Drag0s

Cat pot sa ii ignor ? Vine la mine si ma injura . Cum sa nu ma supar ? Cum am mai zis sunt multi ****** ca asta . Dar cand zice lucruri jignitoare de genul asta "sugi #cenzurat#" sau zice ceva de mama sau de viitorul meu cum s-a si intamplat in cazul asta , cum vreti sa nu ma suprar ? Sa nu reactinez ? Am ignorat eu multi . Dar asta a fost picatura care aumplut paharul . Nu am injrat niciodata pe nimeni nevinovat/vinovat cum era . Nu am dat sau ucis ( in joc ) pe cineva nevinovat . Am stat cuminte in banca mea . Si cand vine unu din asta si te injura cum te simti ? Am iertat si ignorat multi . Cum a fost asta : http://img.b-zone.ro/images/40710322161150603555.png . Nu i-am zis nimic . Sau alt exemplu bun (pacat ca am sters ss-ul,s-a intamplat ieri*): primesc /sms "sa ma cac pe pi*** mat*" credeti ca l-am injurat? I-am spus "ce ai patit ma? " iar el "nu face pe prostu ca s-ar putea sa ramai asa" asa ca l-am mai intrebat odata "ce ai patit ma?" . Am hotarat sa il ignor* . Dupa 5 minute primesc sms de la el : " scuze frate acu am vazut ca tu erai alt catalin" "scuze din nou". Asa ca stiu cum e sa ignori sau sa nu dai atentie unui player care poate a gresit sau e pro** de felul lui . Dar asta a fost sub orice critica . E usor sa spui " De ce nu il ignori?" dar alta e sa si faci. Imi pare raau de doua lucruri . 1. Ca v-am dezamagit pe toti(Don , Drag0s , etc) si 2.Ca vroiam sa fiu prezent la aceasta sedinta , pentru ca era prima dupa mult timp.

Edited by Catalin Neagu

Catalin, joc pe comunitatea asta de 2 ani de zile, printre care un an jumate numai pe RPG. Poti sa te uiti sa iei toate paginile de la Complaits, Paterno ca acolo am stat un an de zile si sa vezi ca nu am nici macar o plangere. Crezi ca eu nu am primit injuraturi peste injuraturi de la anumiti si diferiti playeri ; pur si simplu ii ignoram si ma gandesc ca acela este doar un copil fara minte si care sunt pe server pentru a face mai mult rau decat sa se distreze. Asta este Romania, tara in care noi ne nastem, traim si murim ; nu avem ce face. Nu ne-ai dezamagit pe nici unu dintre noi, dar invatati sa ii ignorati si sa nu mai puneti la suflet toate tampeniile.

Apropo, cat ai ban ca nici nu m-am uitat?

Edited by bZDrag0s