Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

3 Zile dar important e ca aveam si sedinta

Lasa Catalin ca nu e asa o tragedie. O sa mai fie si alte sedinte, war-uri. Asta seara vreau sa ramanem sus si sa nu ne patam onoarea.

Catalin, joc pe comunitatea asta de 2 ani de zile, printre care un an jumate numai pe RPG. Poti sa te uiti sa iei toate paginile de la Complaits, Paterno ca acolo am stat un an de zile si sa vezi ca nu am nici macar o plangere. Crezi ca eu nu am primit injuraturi peste injuraturi de la anumiti si diferiti playeri ; pur si simplu ii ignoram si ma gandesc ca acela este doar un copil fara minte si care sunt pe server pentru a face mai mult rau decat sa se distreze. Asta este Romania, tara in care noi ne nastem, traim si murim ; nu avem ce face. Nu ne-ai dezamagit pe nici unu dintre noi, dar invatati sa ii ignorati si sa nu mai puneti la suflet toate tampeniile.

Apropo, cat ai ban ca nici nu m-am uitat?

Frumos discurs :)

3 Zile dar important e ca aveam si sedinta

Lasa... te inteleg stiu cum e dar nai ce face

Salut, am venit si eu de afara , ce mai faceti ?:> Ce ati facut la war? ca toti pe /f zic ca am luat bataie :| Dar nu prea ii cred, cred ca are chef de misto , deci ce ati facut?

Ps: Dabia astept sedinta, oare ce job o sa am :-?

Noapte buna mafiotilor | Imi pare rau ca nu am ajuns si eu la war.... am fost plecat... ca in vacanta... | ne vedem maine ... papa

Noapte buna colegu!

O sa incerc sa-l joc Jack :>

Acum ma bag si eu la somn baieti , bafta , vorbim maine dimineata :) !

Ps: New NickName on forum!

Noapte buna colegu!

Sa fim seriosi!

Dati-mi si mie un vote,mersi :*Click here

Neatza (:|

Ce mai faceti?

Salut Sthory si wb. WaW ce tare a fost jocul SNIPER in sfarsit l-am dat peste capat a fost super tare vi-l recomand.

Daca te referi La Sniper:Ghost Warrior...

Il stiu e super :X

Eu l-am jucat dar ma plictiseam dupa un timp....

Edited by Molotov