Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bai spawne zii ma lu 0merta sa nu mai ia cate 15.000 de droguri din HQ ... ia cate 50 Drugs si merge cu ele pe strada ... si cand vede politia in spate :" ooo politia ... /usedrugs /usedrugs /usedrugs .... vine politiaaa ... sa nu-mi dea frisk ... /usedrugs /usedrugs /usedrugs ... " thuamne nu am pomenit frate asea ceva ia asta droguri in prostie de la HQ si le pierde ... si nici macar nu pune la loc cat a luat ... eu sut mai fraier sa pun droguri si ala sa ia asa in prostie ? ... am inteles , la waruri , etc sa ia frate k e nevoie dar asta mergeu ia droguri ... am si martori :ady_torres,traista ... mai multi au confirmat :-W

Decizia a fost luata. 1.gif,se da w6 pentru cop kill,si cum a zis si traista eu nu vad pe nimeni tragand in tine,si aici nu e faza ca esti sau nu de-al nostru,ce au facut ei a fost o gluma,o chestie doar nu va omoara in fiecare zi..

Ti se pare cunoscut Spawn mesajul asta ? :)) nu l-a facut Traista (si cum a zis si traista eu nu vad pe nimeni tragand in tine) ci eu am spus asta :-W:)):-W ma "I"nervezi :))

Omg scuze am gresit,traista mi`a zis in joc,valeu parca as fi gresit nu`j ce :-W esti de belea,parca ai fi Eminescu cand a scris Luceafaru :))

Iar cu 0merta am de discutat pe langa treaba asta si alta chestie,momentan am probleme cu netu..care o sa dureze cateva zile...

fa-mi sig-ul spawneeee :X:X:X :X:X:X si vezi cum vorbesti cu mine :)) ca ne suparam bai ion creanga , ce... am scris aceleasi carti sau n-am inteles ... :)):)) mai tii minte cine e poet ? eu sau tu ? :)) ce poezie mi-ai facut in ziua aia pentru scoala :)):))

Dragi colegi ... astazi ne despartim , pentru ca eu voi iesi din aceasta "familie" ... imi pare rau dar nu am de ales ... . Ies din anumite motive, cred ca spawn si alin le-a inteles ...

Sper sa devenim din nou colegi poete peste putin timp ... . Tot ce as dori sa va spun este doar ca sa fiti la fel de puternici ca pana acum ... :X (cand eram si eu cu voi) ... As vrea sa multumesc lui alin si spawn pentru ajutorul acordat si tuturor membrilor acestei "familii" ...

Mai am niste poze in calculatorul meu de acasa ... momentan sunt la varmiu (traista ) in weekend dar cand ajung acasa sper ca voi mai avea dreptul sa le postez ... (daca vor alin si spawn) ... acestea vor fi ultimele poze postate de mine ( :( ) ....

aaa ... si spawn , un singur lucru as mai dori si eu de la tine , acel SIG daca sepoate ... sa mi-l faci ... :X ar fi singura amintire de la :voi" :X

Bafta tuturor in continuare :X

salut la toata lumea am avut probleme cu PC-ul asa ca lam dus la reparat si stiu ca daca voi avea o zi de inactivitate asta e :| dar maine voi reveni nam chef sa bag acuma samp in PC ca abia ce mi l-am facut asa ca maine daca nu voi fi maine voi face o cerere de inactivitate