Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi, ce mai faceti? Bine, sanatosi?

Eu unul fac foarte bine, seara trecuta, si azi mai toata ziua a nins intr-una. Maine dimineata voi pleca la munte pentru putina distractie, si voi veni tocmai Duminica spre seara. Acum ma duc sa fac un CD cu muzica pentru masina :-?.

Sa aveti grija de voi cat voi lipsi :*.

Anunt!!!

Regula noua.

Nu aveti voie sa dati /rob in intervalul de timp 14:00-23:00, cine da va primii faction warn, aveti destul timp dupa ora 23:00 pana a 2-a zi la ora 14:00.

Salut Corleone.

Anunt!!!

Regula noua.

Nu aveti voie sa dati /rob in intervalul de timp 14:00-23:00, cine da va primii faction warn, aveti destul timp dupa ora 23:00 pana a 2-a zi la ora 14:00.

Da... in timpul acesta se desfasoara antrenamente/targuri/sedinte/rapiri/waruri... cum a spus Chev... e destul timp de rob de la 23:00 la 14:00.

Back de la scoala ! La noi la Constanta ploua cu galeata :( , am retinut regula dar o stiam dinainte :D ...

Voi ce mai faceti ? Care mai e treaba pe aici :) ? Sper sa revina serverul , poate facem un war, cine stie

Am mai auzit odata cand eram in Barzini . Numa ca puteam de la 22:00 in sus . Este asemanatoare .

In fine .... nu trebuie sa te enervezi , sunt nou , vreau sa ma inteleg bine cu totii :D .... cel putin incerc

Salutare! Tocmai am venit de la filmul John Edgar, fondatorul FBI-ului. A fost..hmm..interesant. Ce pacat ca serverul nu merge, chiar aveam chef sa ma joc putin. Inca ninge de rupe in Bucuresti, de-abia am ajuns acasa.

Mama ce m-am speriat cand am vazut ca numai aveam acc. , poate sa fie asa ca tine Creativ3 .

Doamne ajuta sa rezolve problemele , nu vreau sa ma apuc pe alt accont , doamne ajuta [-o< [-o<

Stai Costea calm ca nu se intampla nimic... chestia asta e deja un lucru normal..se mai intampla, se rezolva si ne vom putea desfasura antrenamentul :)

A fost o problema la host... nu s-a intamplat nimic cu accounturile...

Nu, nu s-a sters nimic, a avut loc o dereglare in baza de date... s-a mai intamplat odata... o sa se rezolve curand...

Aha.Eu am intrat si am fazut ca trb sa ma inregistrez din nou :)) si am crezut ca se ia de la 0