Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut back si eu de la scoala,merg pana la doctor si ne auzim in game...

Am dat 2 teste azi... mate + romana si mai am inca 2 saptamana asta ...so-fuck !

Diseara vreau sa va vad in numar cat mai mare la antrenament,intram in forta !:)

Pe parcursul antrenamentului vreau sa fiti cat mai atenti .

Nu vreau sa stati AFK ( cine sta afk are un - rosu )

Anuntati-va intre voi.

20.02.2012

Salutare colegi, am ajuns si eu acasa de la liceu, cea mai proasta zi a mea :)), am incasat si un 3 la fizica :)), bine ca mai am un 8 si ma ajuta la medie :18: . Ma duc sa mananc putin si poate intre timp revine serverul si voi intra si eu.

Pharelle, imi plac acele "memorable quotes" de la signature , mai ales partea asta " "I'm gonna make him an offer he can't refuse." ( Don Corleone [mR].PhaReLL ) " =))

Buna, am venit si eu de la scoala, credeam ca nu se mai termina ziua de azi :))

Salut back si eu de la scoala,merg pana la doctor si ne auzim in game...

Am dat 2 teste azi... mate + romana si mai am inca 2 saptamana asta ...so-fuck !

Diseara vreau sa va vad in numar cat mai mare la antrenament,intram in forta ! :)

Pe parcursul antrenamentului vreau sa fiti cat mai atenti .

Nu vreau sa stati AFK ( cine sta afk are un - rosu )

Anuntati-va intre voi.

La ce ora deseara, daca e la 20 sau dupa 20.. eu nu pot intra, ca sta varumiu la pc de fiecare data, sper sa fie mai devreme :D

Edited by Meddy

Sa vina prostu de Bigzila si programam 1 ora , va fi sigur dupa ora 19:30 .deci in jur de 20-20:30 ( deoarece multi vin de la scoala mai tarziu si sa poata avea timp

Cine nu poate ajunge - Aveti topicul Invoirii -

Mi-as dori sa fiti in numar cat de cat mare la antrenament deoarece prezentele fac parte din rankul vostru.

:)) sa nu incercati sa il suparati pe Marele Zilla :)) ,cu mine merge dar cu el nu prea :))))

Voi avea nevoie de 2 arms permanenti in aceasta seara . • •

20.02.2012

Edited by Bogdan phR

Sa vina prostu de Bigzila si programam 1 ora , va fi sigur dupa ora 19:30 .deci in jur de 20-20:30 ( deoarece multi vin de la scoala mai tarziu si sa poata avea timp

Mi-as dori sa fiti in numar cat de cat mare la antrenament deoarece prezentele fac parte din rankul vostru.

:)) sa nu incercati sa il suparati pe Marele Zilla :)) ,cu mine merge dar cu el nu prea :))))

20.02.2012

20.02.2012

Da, iti dai seama ca daca vor fi intotdeauna antrenamentele la ora asta si ma voi invoi de fiecare data ca voi lua FactionWarn? :))

Apropo, deseara nu puteti organiza antrenementele, ca facem altceva :))

Buna seara baieti, am intrat si eu in game.. dupa cateva ore de invatat la bio=test, mate=test, fizica mai am putin=test, geogra, ma gandesc sa copiez=test.. ce zi maine:(

Astazi am luat un 9 la logica:), Sper sa fie simaine la fel:))

Hai ca dabia astept seara asta, facem un antrenament am inteles, spawn a zis ca va fi primul nostru war cred..

>Diseara avem war , sa fiti in numar cat mai mare.

>Asa ca terminati-va temele s-au ce aveti pentru maine acum...

>Sper sa castigam .

>Ora 20:00 sa fiti on..

>Daca nu faecm war la 20:30 facem antrenament , vreau sa va vad in numar destul de mare..

:D

Edited by Bogdan phR