Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

>Buna dimineata baietii , eu stau acasa astazi deoarece sunt rupt de raceala.

>Baieti vedeti ca diseara avem antrenament , il voi sustine eu si amicul BIgzila.

>Va astept in numar cat mai mare,daca nu puteti ajunge postati la invori.

>Sper sa putem da numai + nu - .

> Ora 20:30

Neata,azi am 2 ore de mate,1 de chimie,1 de franca,1 de optional si 2 de romana :| nici nu imi vine sa ma duc la scoala...

Back de la liceu, pana la urma astazi "ziua cea grea cu very much teste" s-a transformat intr-una doar cu 2 teste, la biologie a fost un test grila, sper sa fi nimerit ceva bun pe acolo:)), iar la geoagra am copiat pe rupte.. la mate si fizica am avut noroc..

Hai ca ne vedem in game si la antrenamente:)

Buna tuturor, am ajuns si eu de la scoala..

>Buna dimineata baietii , eu stau acasa astazi deoarece sunt rupt de raceala.

>Baieti vedeti ca diseara avem antrenament , il voi sustine eu si amicul BIgzila.

>Va astept in numar cat mai mare,daca nu puteti ajunge postati la invori.

>Sper sa putem da numai + nu - .

> Ora 20:30

Dar nu puteti si voi sa il puneti mai devreme.. ca nu vreau sa ma trezesc cu Faction warn... chiar as vrea sa fiu si eu prezenta

Buna tuturor, am ajuns si eu de la scoala..

Dar nu puteti si voi sa il puneti mai devreme.. ca nu vreau sa ma trezesc cu Faction warn... chiar as vrea sa fiu si eu prezenta

>Scuze dar na , asa au votat baietii deoarece multi au scoala mai devreme .

>Vei avea timp , voi propune 3 antrenamente ba chiar 4 pe saptamana , asa aveti activitate

>Meddy daca nu poti ajune nu este nici un fel de problema , faci cerere de invoire.... si nu ai de ce si cum sa i-ei factionwarn.

>Scuze dar na , asa au votat baietii deoarece multi au scoala mai devreme .

>Vei avea timp , voi propune 3 antrenamente ba chiar 4 pe saptamana , asa aveti activitate

>Meddy daca nu poti ajune nu este nici un fel de problema , faci cerere de invoire.... si nu ai de ce si cum sa i-ei factionwarn.

Nu voi avea timp, ca deobicei tot timpul la ora aia eu ies din joc ca sta varumiu la pc, seara ;))