Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai nu se poate sa nu existe, poate nu este de gasit in acel moment... dar sigur exista speranta pentru orice :)

Noapte buna, si welcome celor noi sau vechi :))

Neah, uneori nu mai exista, o stiu pe pielea mea. Ma rog, e bine sa fii optimist in viata, eu sunt foarte pesimist, ma rog. Gata cu discutia despre mine.

Eu am venit de la ore, a fost tare, am batut 2 ore pe drum ca sa fac doar 2 ore de curs, in care mai mult am stat degeaba.

Back, hai ca am scapat in sfarsit, mai bine am plecat de la ultima ora de tic.. si asa nu faceam mai nimic.

Hai ca intru in game de acum ca am mai mult timp astazi.

Mă duc să fac un duş, mâine am zi grea, sper să se termine repede, am sport, ne pune ratatul ăla să ne dăm peste cap cu proba lui de gimnastica de cel puţin 100 de ori, mai avem şi inspecţie la engleză si fizică, măcar un strop de noroc, nu vine profa de istorie, care trebuia să mă asculte .. Ne vedem mâine, baftă!

Eu ies, imi pare rau ca n-am stat mai mult ON astazi, dar se pare ca am racit la loc, dar de data asta nu din cauza mea... ci din cauza alor mei, care s-au ocupat ca microbul sa ramana in familie, ca e pretios, nu gluma. Deja am facut febra, de 3-4 saptamani ma tine raceala asta, nu mai rezist.

Vorbim maine, comportati-va frumos!

Welcome Marco. bine ai venit langa noi. Sper sa ne intelegem bine.

P.S: Intru si eu acum putin in game ( am fost si pana acum dar AFK), am fost putin la cs...nu am mai jucat de ani buni...sunt praf :))) lasa ca incet incet invat.