Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună dimineaţa, azi altă zi de coşmar, 7 ore, dintre care la 3 am inspecţie .. Aşa că trebuie să fac temele .. S-ar putea diseară să nu intru, pentru că am ECDL mâine, primul modul şi trebuie să învăţ că nu am chef să mai dau încă 40 de lei ca să îl mai dau odată .. Baftă!

Buna ziua familie... mi-a placut si ziua de azi la chimie m-am faut cu 10 la test, nu-mi vine sa cred:))

restul oreleor normale iar la sporttttttttt am dat proba ca n-am mai fost de mult cu tot cu flotari, abdomene etc.. una peste alta a fost bine.. ne vedem!

Salutare, doar ce am venit de la scoala. Am avut o zi foarte obositoare, cu 7 ore super nasoale. Merg sa mananc putin, imi fac un 3-1 sa-mi revin putin si intru in game. Ne auzim in joc.

Bafta multa!

E deocamdata doar o plecarea a lu' meddy.. ea stie mai bine ce face, ii urez succes.

Asteptam antrenamentu' in special excercitiu surpriza...

De ce au venit toti din Fire & Medic la noi la hq ?

Serbeaza Cornel ziua de ieri... Avea Corneliu chef de glume.

Imi pare rau ca antrenamentul nu a iesit asa cum trebuia, daca unii erau putin mai atenti ar fi iesit ceva foarte frumos. Si daca unii spuneau un simplu "n-am inteles" cand am vrut sa explic din nou iesea si mai bine, asta e. Urmatorul antremanet o sa fie ziua, posibil in weekend, mai incercam atunci.

Aveti grija, rabdarea mea are o limita...

N'seara Corleone, frumos antrenament, dar pacat ca a urmat cu un rob nereusit....asta este poate data viitoare mai mult noroc. Sincer l-am dat si prea devreme.... Mai stau si eu putin in game, pana mi se temina timpul la jail, iar apoi cred ca ma pun sa dorm.