Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O perioada nu o sa postez aici, fiindca am luat ban din cauza unui bug si se pare ca nu imi da unban Kelton. In fine, incep iarasi de la 0 si ma intorc aici, bineinteles daca asa vrea si Razvan14.

Bafta baieti si Maya! :*

O perioada nu o sa postez aici, fiindca am luat ban din cauza unui bug si se pare ca nu imi da unban Kelton. In fine, incep iarasi de la 0 si ma intorc aici, bineinteles daca asa vrea si Razvan14.

Bafta baieti si Maya! :*

Cand faci level 10 , faci aplicatie si te intorci in familie

Apropo maine la ora 17:45 toti in game , war !

Noua REGULA adaugata:

In timpul warului / antrenamentului , daca veti fi prinsi ca stati AFK fara sa anuntati pe /f sau sa cereti voie , veti fi sanctionati cu Faction Warn , deasemenea daca iesiti din game la war / antrenament si nu anuntati pe /f sau sa cereti voie veti sanctionati cu Faction Warn.

Salutare colegi, prieteni. Am revenit si eu acasa :D. Acum nu voi intra in game pentru ca sunt foarte obosit, insa maine cu siguranta voi intra.

Felicitari Razvane pentru meci :). Mi-a placut video-ul lui Blue_Blood de la aplicatie :D. Auzisem si un "Bravo Razvane" pe acolo :)).

Salutare colegi, prieteni. Am revenit si eu acasa :D. Acum nu voi intra in game pentru ca sunt foarte obosit, insa maine cu siguranta voi intra.

Felicitari Razvane pentru meci :). Mi-a placut video-ul lui Blue_Blood de la aplicatie :D. Auzisem si un "Bravo Razvane" pe acolo :)).

Mersi Alpha , si welcome back nub' ...

Maine , 15 Octombrie 2012 , vreau ca toata lumea sa incerce sa fie ON la incepand cu ora 17:45 . Cine ajunge mai tarziu sa intre atunci in game . Daca nu puteti ajunge deloc la war sa faceti o cerere de invoire !

Noapte buna chakkas si ttc-istilor

Buna dimineata!

Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem de minune si sa facem treaba buna impreuna.

Bună dimineaţa, welcome Daniel. Mă duc să fac un duş şi intru puţin în game, până plec la liceu. Baftă.

Mersi blue.

Buna dimineata Corleone si Welcome celor noi !

Astazi nu stiu daca pot intra la war-uri, am de scris/invatat foarte mult pentru maine dar poate termin repede si voi ajunge.

Ma revansez Miercuri/Vineri si Sambata !

O zi saptamana usoara sa aveti, s-a terminat din nou weekendu', incepem in dorul lenii o noua sapt, am iesit ma duc la sc, ne vedem pe la 7, cei care nu puteti veni, v-as sfatui sa va invoiti pt binele vostru, ceao!