Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Flay alaturi de The Barzini Family & Bank Robbers va ureaza un An Nou Fericit si multa sanatate.

Edited by FLAy

Reduceri de până la 70% în perioada 24 Decembrie 2012 00:00 - 31 Decembrie 2012 23:59. http://clienti.b-zon...aff.php?aff=412 (celelalte sunt fake-uri)

Euuu, George Becali, vreau sa va urez un an nou fericit bam bam bam bam si sa va zic o diferenta intre Steaua si Dinamo, 17Puncte hehehe si Razvane, in 2013 sa fi o mai mare hahalera decat in 2012 m-ai inteles.

DariusTm inpreuna cu The Barzini Family va ureaza La Multi Ani!!

Multumim.

Salut, am ajuns şi eu de la rude, o să intru în 10 minute şi cred că stau la primul war..dar după, chiar e exagerat.. La mulţi ani şi un an nou cât mai frumos, ultimul post aici pe anul asta 21.gif

De ce ba ultimul post? Postezi si tu la 23:59 :))

Salut, ma numesc Paunescu Adrian iar pe SAMP joc cu numele de Adryan. si sunt sublider la factiunea Taxi Cab Company. Alaturi de membrii mei va urez un an nou cat mai bun, plin de impliniri si fericire. Fie ca anul care vine sa va aduca multa bucurie, sanatate, noroc si toate cele bune. Un an nou cat mai bun. La Multi Ani !!!

Salut, ma numesc Paunescu Adrian iar pe SAMP joc cu numele de Adryan. si sunt sublider la factiunea Taxi Cab Company. Alaturi de membrii mei va urez un an nou cat mai bun, plin de impliniri si fericire. Fie ca anul care vine sa va aduca multa bucurie, sanatate, noroc si toate cele bune. Un an nou cat mai bun. La Multi Ani !!!

Multumim nab.

A trebuit sa isi arate tactica la care a muncit 3 luni , felicitari Corleone , eu nu`s asa , sa aveti o petrecere frumoasa in seara de revelion , o seara buna

C4L

Pai vezi ca au o tactica complexa, bine gandita, 3 luni luam in brate lozinca: "Nu luptam pe turfs-uri ci pentru respect" iar de Craciun si de Revelion atacam, stam baricadati in HQ si castigam..yeeeey. Oameni fara pic de onoare.

@Ma duc sa ma fac un dus, ma imbrac si am plecat la petrecere. Ne vedem la anu' :)) La multi ani! :*

Da..Felicitări pentru performanţele din întregul an Corleone, nu trebuie să ne enervăm şi să ne stricăm petrecerea de astă seară, din cauza war-urilor de azi. Felicitări Carter pentru tehnica asta muncită de când ai luat lider, cu atac de CRĂCIUN şi REVELION. Ne revedem la anul, sperăm un an mai bun, cu cât mai multe momente frumoase, noapte bună şi la mulţi ani.

Salutare dragi flacai, cateva ore ramase din acest an 2012, un an partial bun..pentru mine, ne vedem la anu, sa aveti o petrecere frumoasa, eu ma duc putin la masa. Si ca sa fie in spiritu revelionului, hop hop hop sa sa:

http://postimage.org/image/ghc44rfnn/

Edited by Kassadin