Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

E usor, instaleaza jocul de aici: http://eune.leagueoflegends.com/ , iti alegi nume, avatar si dupa te bagi la tutorial. Daca nu intelegi ceva imi spui si iti explic :)

Anul asta am prins cei mai multi ratati in LoL, numai afk-isti, leaveri, feederi 8-|

Pei degeaba s-a băgat programul ăla să primeşti ban dacă părăseşti jocul, că m-ai lăsat singur vreo 2-3 meciuri şi încă nu ai luat ban.. :))

Şi eu ar trebui să primesc ceva de la Olimpiada aia.. m-am rugat toată ziua pentru voi să câştigaţi..acolo 1-2 milioane, nu cer mult.

E usor, instaleaza jocul de aici: http://eune.leagueoflegends.com/ , iti alegi nume, avatar si dupa te bagi la tutorial. Daca nu intelegi ceva imi spui si iti explic :)

Anul asta am prins cei mai multi ratati in LoL, numai afk-isti, leaveri, feederi 8-|

Daniele lasa ca vad daca ma apuc iti zic

Blue si eu ar trebui sa primesc 10 milioane macar, am participat la prima proba :-W

EDIT EDIT: Ba Daniel jocul ala l-am mai jucat aveam cont de level 30, dar nu mai tin minte ...

Edited by NaTLain

Daniele lasa ca vad daca ma apuc iti zic

Blue si eu ar trebui sa primesc 10 milioane macar, am participat la prima proba :-W

Şi? Eu am participat cu sufletul la toate probele, contează mai mult, mă rugam zile întregi să câştigaţi.. Hai că am făcut cam mult spam, zici că suntem BTD, brb :)).

Pei degeaba s-a băgat programul ăla să primeşti ban dacă părăseşti jocul, că m-ai lăsat singur vreo 2-3 meciuri şi încă nu ai luat ban.. :))

EU te-am lasat singur? Vise...anul asta nu am iesit deloc, dar daca ai in echipa unul care face Baron solo la level 2, dai leave imediat =))

EU te-am lasat singur? Vise...anul asta nu am iesit deloc, dar daca ai in echipa unul care face Baron solo la level 2, dai leave imediat =))

Eee riscul meseriei.. :))

Stai ba Blue nu pleca sa mai vorbim aici, te duci repede :-W

Hai că nu plec, e diferit de BTD, aici se pun post-urile, acolo nu :)).

Vezi ca acum se pun din nou, da nu mai e ca inainte :))

Apropo vezi ca vreau sa castigam campionatul, mai incolo bagam un custom sa ne antrenam. Brichetarii Colentina rullz =))

@N-avem clan, dar nu merge sa pun Daniel simplu ca e deja luat, asa ca mi-am pus 96 :))

neata, astazzi leneveala, m-am trezit acum 15 min, cred ca ies pe afara ne auzim in game peste 1 h

Nu auzi ca l-am mai jucat dar mai de mult, aveam leval 30 rupeam !

Tu la level 30 te băgai în custom cu alţi 4 booti în echipă contra unui boot în echipa cealaltă..

Daniel si Blue_Blood cu League of Lengends-ul lor :-W

Şi tu spam-ul tău..

Da.. pot sa zic ca e un joc prostesc :-J

Aşa am zis şi eu înainte să joc :)). După m-am prins cum sunt şmecheriile alea şi gata.. :))

Aşa am zis şi eu înainte să joc :)). După m-am prins cum sunt şmecheriile alea şi gata.. :))

Pai si eu la fel, mi se parea o idiotenie, dar incet incet am invatat mapele, campionii, am invatat sa fac iteme..apoi a urmat primul double kill, primul triple kill si primul quadra kill, acum astept penta :))

Pai si eu la fel, mi se parea o idiotenie, dar incet incet am invatat mapele, campionii, am invatat sa fac iteme..apoi a urmat primul double kill, primul triple kill si primul quadra kill, acum astept penta :))

O ai pe Katarina de nu ştiu câte luni şi nu ai făcut penta? :O. Lasă că o să te las eu să faci anul asta, hai cu spam-ul încă 4 post-uri să fac 2400 :)).

O ai pe Katarina de nu ştiu câte luni şi nu ai făcut penta? :O. Lasă că o să te las eu să faci anul asta, hai cu spam-ul încă 4 post-uri să fac 2400 :)).

Nu ba :| Am facut de 3 ori quadra si de fiecare data, ba ma omorat baronul, ba a scapat, ba a ramas cu 10 hp...Cei mai buni eroi de penta sunt Katarina, Xin Zhao, Olaf si Rengar.

Nu ba :| Am facut de 3 ori quadra si de fiecare data, ba ma omorat baronul, ba a scapat, ba a ramas cu 10 hp...Cei mai buni eroi de penta sunt Katarina, Xin Zhao, Olaf si Rengar.

Dacă anul ăsta nu faci penta cu katarina, lasă-te de lol.. şi mă las şi eu :)).