Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neaţa Corleone. Mai încolo plec şi eu la şcoală.

Eu nu văd niciun aim la TraTeC. Voi?

Nu se vede deloc, singurul lucru care l-am observat din videoclip a fost ca ii omora din 2 gloante pe adversari. Fata de ban-ul lui unk unde se vedea clar, la tratec nu se vede joypad-ul sau aim-ul.

Nu se vede deloc, singurul lucru care l-am observat din videoclip a fost ca ii omora din 2 gloante pe adversari. Fata de ban-ul lui unk unde se vedea clar, la tratec nu se vede joypad-ul sau aim-ul.

Acolo unde îl omoară pe ăla din 2 gloanţe, se vede clar că îi trage primu glonţ în piept, apoi face anim-ul ăla, şi urmează al doilea glonţ... la shoops sau cum îl cheamă, a tras un deagle întreg.

Acolo unde îl omoară pe ăla din 2 gloanţe, se vede clar că îi trage primu glonţ în piept, apoi face anim-ul ăla, şi urmează al doilea glonţ... la shoops sau cum îl cheamă, a tras un deagle întreg.

Nu ma, nu avea voie sa traga un glont unul dupa altul, trebuia sa astepte sa-si revina ala din paterno, eventual sa mai traga si ala si dupa sa-i traga al doilea glont :))

Inca o data lipsa de profesionalism a adminilor si experienta lor "FOARTE MARE IN ADMINAT" isi spune cuvantul, se considera niste mini-zeitati pe acest server, insa nu isi dau seama ca ei habar nu au cum se foloseste un aim/joypad, etc ....

@La TraTeC ca la Hagen, ADMINS POWER, CEI MAI EXPERIMENTATI.

Salutare Corleone !!

Razvan / Kassadin as vrea sa stiu si eu daca o sa mai fac parte din Corleone , ca sa nu fac cererea de inactivitate ( 3 zile ) degeaba .

Cand o sa ti se expire banul o sa vezi daca o sa mai faci parte sau nu , esti invoit pentru acele 3 zile , deocamdata

Ma duc la antrenament , bafta , ne vedem diseara

Cum frate sa spui ca ala e aim?Doamne fereste, nu m-as fii asteptat.Asta e, "adminii au intotdeauna dreptate chiar si atunci cand gresesc"....Tare as vrea sa se afle ei in locul lui TraTeC, cu ban si sa faca scandal pe la Complaints ca n-au folosit aim.Oricum, rusine mare.Ma astept sa primesc si eu asa ca in curand o sa-mi fac livestream decat la war-uri.

#Ma bag la somn, revin mai incolo.

Noapte buna, vorbim mai incolo.

# http://www.justin.tv...7zu/b/336622277

#TraTeC n-avea aim, a facut poate c-bug dar ala sigur aim nu e.Asta e.

Cand stau pe c si ma ridic , e cbug ? Fi serios.

Era si madytz pe piramida , eu am omorat 1/2 din 4 sau cati au urcat ca rambonii.

Omu cand trage in mine , se misca doar pe A (din perspectiva lui). Tare greu sa dai 2 gloante.

Nu ma, nu avea voie sa traga un glont unul dupa altul, trebuia sa astepte sa-si revina ala din paterno, eventual sa mai traga si ala si dupa sa-i traga al doilea glont :))

:))

Inca o data lipsa de profesionalism a adminilor si experienta lor "FOARTE MARE IN ADMINAT" isi spune cuvantul, se considera niste mini-zeitati pe acest server, insa nu isi dau seama ca ei habar nu au cum se foloseste un aim/joypad, etc ....

@La TraTeC ca la Hagen, ADMINS POWER, CEI MAI EXPERIMENTATI.

+1.

#chiar ultimu post aici. vorbim peste o luna, cand o sa-mi umplu hardu de 500gb special cu video-uri de la war , in special pentru prietenii mei , adminii.

Salutare tuturor. Mi-as fi dorit sa pot vedea si eu videoclipul cu Tratec, dar a fost facut privat... Ma duc sa imi fac temele si ne vedem la antrenament. Salutare.

Da si eu voiam sa il vad dar e privat..., voiam sa vi cu mine dupa Black List dar succes la teme :D Edited by NaTLain97

Regulă nouă la departamente.

"RO:

WAR Update:

* In cazul in care o mafie este atacata la HQ, membrii departamentelor nu vor avea voie sa intervina, este singura situatie in care mafiotii sunt lasati sa isi desfasoare war-ul!"

Salutare tuturor. Mi-as fi dorit sa pot vedea si eu videoclipul cu Tratec, dar a fost facut privat... Ma duc sa imi fac temele si ne vedem la antrenament. Salutare.

L-au privat deoarece se vedea in el cum abuzau la war.Mai exact, se omorau in zona cand aveau 1 hp.