Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ia si fa .. si Collo a facut ..

BTW : Astazi la 18:00 sa fiti on la war

N-a reusit sa faca nici Collo.Daca nu fac pana la 18:00, nu vin la war-uri.Nu de alta dar risc sa iau ban aiurea si FP.

Salutare tuturor. Am ajuns si eu acasa. Ma duc sa imi fac temele ca iar am o gramada de scris pentru maine si ne vedem la war.

Noapte bună Corleone, acesta va fi ultimul meu post aici la discuţii, cred că ştiţi de ce :)). Vreau mai întâi să îmi cer scuze tuturor faţă de care am greşit în şederea mea aici timp de 3 luni şi ceva, în al doilea rând vreau să vă urez succes tuturor la war-uri şi nu numai. Nabadin, în încheiere, pe lângă faptul că îţi urez succes şi chestii de astea care ştii că nu vin din inimă =)) îţi doresc să câştigi la loto în realitate să îţi iei un amarât de net bun şi calculator / laptop mai performant.. CĂ AU MEMBRII NEVOIE DE LIDER LA WAR. Hai cam atât, să vă mai zic că vreau toată harta neagră şi din astea? Nea.. prea multă dulcegăreală. Baftă tuturor în continuare, Corleone va fi mereu în inima mea, cu drag Blue_BlooD.

Bafta in continuare si succes cu factiunea, prietene.

Don Corleone

UnknownX (21.08.2012)

Consigliere

[F4L]BesTiaL (21.08.2012)

Nu ar trebui facuta putina ordine...? Topicuri ce cersesc edit...ma rog..nu-mi bat capu..pacat ca exista potential dar nimeni nu se implica...teritoriile pe care le avem,le avem datorita valorii individuale...

Don Corleone

UnknownX (21.08.2012)

Consigliere

[F4L]BesTiaL (21.08.2012)

Nu ar trebui facuta putina ordine...? Topicuri ce cersesc edit...ma rog..nu-mi bat capu..pacat ca exista potential dar nimeni nu se implica...teritoriile pe care le avem,le avem datorita valorii individuale...

Salutare, tocmai ce m-am trezit si eu intru la war-uri bafta pana atunci.

- Da, adica daca nici azi nu avem lider totusi suntem 36 trebuie sa recrutam, sau vrem sa ajungem rau de tot cu tot cu lider. Sa speram si noi ca o sa ne revenim...

Cam atat si cu , Corleone , a raspuns la reclamatii Kassadin si a spus ca voi fi demis , ma rog , decizia lui , bafta la /turfs .

Cat despre tine tymonela ti-as spune multe aici dar nu are rost .. Tot fata cu CUC ramai .

Va fii ultimul post ca membru aici si poate si chiar ultima mafie din care voi mai face parte, am vazut ca multi pleaca pe capete, eu cu Collonelu si 0merta, am venit impreuna si plecam impreuna, asta e, stiti si motivul unul dintre noi, aveti nevoie de un LIDER. Eu nu prea ma pricep la lucruri cu incheiere, va doresc succes.Bafta.