Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca data trecuta, eram toti atatia, si practic tot aceiasi membri, si am pierdut vre`o 3 teritorii, de ce acum credeti ca vom castiga?

Avem de a face cu aceiasi mafie (Barzini) nici la ei nu s-au schimbat membrii, singura cale de ai castiga, este sa fim noi mai puternici, sa ne straduim mai mult, si sa tragem mai bine ca ei.

Daca data trecuta, eram toti atatia, si practic tot aceiasi membri, si am pierdut vre`o 3 teritorii, de ce acum credeti ca vom castiga?

Avem de a face cu aceiasi mafie (Barzini) nici la ei nu s-au schimbat membrii, singura cale de ai castiga, este sa fim noi mai puternici, sa ne straduim mai mult, si sa tragem mai bine ca ei.

Ai dreptate. Bafta la war , s-ar putea sa nu fiu prezent :| .

Salut, iar nu am reusit /atack, a 2-a oara .. da macar bine ca Stracci ii bat pe Barzini, oare cu ce ii hraneste Paul pe aia :))

Salutare, sunt noul coleg sper sa ne intelegem :D

RyddeR, acolo e Oasis ... el face toate tacticile.

Sper ca de dara asta sa reusim sa dam atack si sa castigam .

Poate o sa ajunga Stracci sa ia tot lv si ls :((.

• Ascultaţi de Nielsen, nu mai faceţi de capul vostru (cei care fac aşa ceva), ştie el ce facem şi aşa vom câştiga.

• Iar dacă staţi într-un loc şi vedeţi că muriţi încontinuu acolo, căutaţi alt loc, unde nu poate treage în voi (exemplu azi pe HQ).

Edited by Zobar

Bravoooooooooooo am reusit si noi sa luam o zona si dif aproape 100 de puncte :X,daca ascultati numa vom castiga :).

Bravo pentru Turf.

Doamne ce Rob nebun am dat , sa mor io, dam odata, ne bubuie copii, mergem la hq, luam sentinel, ajungem langa checkpoint aproape, si ne bubuie iar masina, si din a 3a incercare am dat robu =)) , am mai luat si 400k. GG