Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La multi ai barosane, sa ai tot ce iti doresti :* Multa sanatate.

Ms pentru urari.

La multi ani ma Mariane! br=

Iti doresc tot ce zice Salam acolo ! :))

Ms Fernando :*

Nu ascult manele.. Defapt ascult dar in zile speciale . :))

Azi e o ziua speciala, ziua ornitoringului nostru :)) E si el un animalut de companie.

Haha :)) te sparg fernando

Salut mafiotilor ce faceti ? acu am ajuns si eu de la piscina a fost marfa :D cand facem si noi un event cu factiunea :P

Ce sa facem si noi pe aici ne plictisim. Facem cand vrei event.

@, lol nu inteleg cum te abtii sa faci 1 post pe zi :))

#pustiu aici, v-a linistit ..

##am iesit si eu, noapte buna.

Vreau o prezenta destul de ridicata la war. N-am mai postat la anunturi importante, si sper ca pici sa ajunga.

Neata , acum m-am trezit si eu , intru si eu in game imediat ca n-am mai intrat de 2 zile pentru ca am fost plecat la festivalul GoldenBrau :))

Edited by South Kovac

Hai noroc baieti. abea m-am trezit in dimineata asta.. de aseara de la bazin apoi gratar pana la 1 noaptea sunt rupt...

Ne auzim in game.

Salut baieti imi pare dispus de rau de punctaju facut la war, :( ma simt chiar prost ca simt ca din cauza mea am tras azi factiunea azi jos si am perdut teritorile.

Dar am avut lag mult aveam ping-ul 220 X_X

Imi e si frica sa dau ochi cu PiCi.

O sa ma ranvasezi pe urmatoru war.

Salut baieti imi pare dispus de rau de punctaju facut la war, :( ma simt chiar prost ca simt ca din cauza mea am tras azi factiunea azi jos si am perdut teritorile.

Dar am avut lag mult aveam ping-ul 220 X_X

Imi e si frica sa dau ochi cu PiCi.

O sa ma ranvasezi pe urmatoru war.

Calmeaza-te prietene :)) toti avem zile proaste nu numa tu .

Calmeaza-te prietene :)) toti avem zile proaste nu numa tu .

Da dar na ma simt prost frate, m-am uitat la toti la postare la war si na uni sunt chiar de apreciati uni nu..:( si n-a sunt zile rele si zile proaste cum ai zis si tu e doar un joc, cred ca jucam pentru distractie si nu pentru sa ne certam, parerea mea.

Dar tot imi pare rau..:)))

Hmmm... ce s-a linistit lumea pe aici cu posturile inutile , yusuf, beyond nu stiu cum rezista :))

Oricum cei de la RDT sunt codati majoritatea de aceea tot pierdem turfs s-a mai bagat si newlife ... sa speram ca miercuri recuperam ce am pierdut macar .. Ca azi am avut foarte rele scoruri ..

Apropo YUSUF frate ai avut o zi proasta si gata demisia .. greseala asta am facut-o in avispa ;)

Nu esti praf la arme sunt ei codati si am sa vorbesc cu pici sa stau spec pe ei sa ii filmez cu fraps poate le scot eu aimu daca admnii nu sunt in stare

Edited by OG RoYaLe