Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Iar a fost cutremur la mine...ceai frate a dat la TV probabil ca ati vazut, 41 de cutremure au fost astazi in Galati, a intrat apa sub pamant si a mutat nu stiu ce placi tectonice pnm...ce zicea la TV...

Buna ziua colegi, ce faceti? eu abia am mancat putin si acuma beau o cafea, ce vreme este afara...la Galati ploua de aseara incontinu, inundatii dupaia iar..mda, asta este viata.

Sper ca vremea va da motiv de stat in casa si sa fim cat mai multi la war.

O zi buna.

@@South ValentinoRossi, Nu esti singurul care a luat ban :)) - rDBWnjX.png?1

Pozele de la war-urile de azi le postam tot azi? :)

Pozele de la war-urile de azi le postati dupa ce eu sau Ciccio dam startu la evidenta.

Cine posteaza inainte are FW !

Veti avea 24h la dispozitie sa postati din moment ce s-a dat startu.

Eu abia am facut baie si m-am uitat la meci, Steaua varza ca deobicei. Doar Otelul :X

Legic, mai du-te dupa Blacklist in seara asta daca gasesti on pe vreo cineva.

In rest voi ce mai faceti? Vreau sa va felicit pentru waruri, din ce in ce mai bine. O seara buna.

Eu abia am facut baie si m-am uitat la meci, Steaua varza ca deobicei. Doar Otelul :X

Legic, mai du-te dupa Blacklist in seara asta daca gasesti on pe vreo cineva.

In rest voi ce mai faceti? Vreau sa va felicit pentru waruri, din ce in ce mai bine. O seara buna.

Seara de seara merg dupa BL :)

Ce sa facem... eu unul l-am omorat pe dusmanul meu :) [nWo]c0wS :))) si +1 pe forum :))

Tu ce faci?

Felicitari pentru warurile din aceasta seara, sunt mandru de voi! Ati ascultat, ati lucrat in echipa si se vede rezultatul. Asa sa lucram de acum, mai sunt mici defecte, dar le vom repara pe parcurs la antrenamente si in timpul warurilor.

Felicitari pentru warurile din aceasta seara, sunt mandru de voi! Ati ascultat, ati lucrat in echipa si se vede rezultatul. Asa sa lucram de acum, mai sunt mici defecte, dar le vom repara pe parcurs la antrenamente si in timpul warurilor.

Am si lucrat in echipa, dar am si profitat de rambo din RDT si 69 :)

Sunt multi rambo merg singur, si noi mergem 2-3-4-5 si ii dam kill :))

Ce mai fac baieti?

Noapte buna baieti, m-am culcat si eu, ne auzim maine dimineata in game.

Neatza baieti, ce faceti? Eu abia m-am trezit ma duc sa ma spal, sa-mi fac o cafea si ne auzim in game.

O zi buna sa aveti.